Hyppää sisältöön

Tule mukaan toimintaamme!

Tervetuloa Saarijärven Seudun Sydänyhdistyksen verkkosivuille. Yhdessä alueemme sydänpiirin kanssa tarjoamme tietoa, tukea ja monipuolista toimintaa sydänsairastuneille sekä kaikille terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan!

Pitkien perinteiden sydänyhdistys

Saarijärven Seudun Sydänyhdistys on perustettu vuonna 1975, meneillään on siis jo 46. toimintavuotemme!

Haluamme tarjota vertaistukea sydäntapahtuman kohdanneille ja heidän läheisilleen, vertaistuen kehittäminen on painopisteemme myös tulevaisuudessa.

Järjestämme myös erilaisia tapahtumia, vuoden kohokohtana on syksyisin järjestettävä päätapahtuma, jossa olemme toteuttaneet erilaisia retkiä ja muuta yhteistä tekemistä. Teemme yhteistyötä myös Suomen Ladun kanssa ja osallistumme heidän järjestämilleen retkille. Uutuutena ovat toukokuussa 2021 aloitetut keskiviikkoaamujen liikuntatuokiot, joita jatketaan kevätkaudella aina 16.6. saakka.

Teemme tiivistä yhteistyötä paikallisen yhteistyöverkostomme kanssa, keskeisessä roolissa verkostossamme ovat Saarikan sydänhoitaja ja sydänfysioterapeutti. Teemme yhteistyötä myös apteekin kanssa, jolla on tärkeä rooli tiedon välittäjänä. Apteekki järjestää myös  erilaisia mittaamistapahtumia ja kävelytapaamisia, joissa on mukana heidän asiantuntijansa.

Seuraa tapahtumakalenteriamme ja tule mukaan toimintaamme!

Tule mukaan liikkumaan!

Saarijärven Seudun Sydänyhdistys järjestää liikuntatuokioita keskiviikkoaamuisin klo 9.00 alkaen eri paikoissa, keskustan tuntumassa. Katso seuraavien tuokioiden päivät ja sisältö ja tule mukaan!

Lue lisää

Vertaistukea ja kursseja

Sairastuminen herättää usein monia huolia ja kysymyksiä. Haluaisitko keskustella koulutetun vertaistukihenkilön kanssa? Etsitkö sydänsairastuneille tarkoitettuja kursseja? Tutustu Sydänliiton tarjoamaan tukeen sairastuneille.

Lue lisää

Innostavaa toimintaa ja yhdessä oloa

Tutustu yhdistyksemme toimintaan ja lähde mukaan osallistumaan tai vaikka järjestämään toimintaa – ihan miten vain itse haluat.

Lue lisää

Sydäniskuri voi pelastaa hengen!

Saarijärven Sydänyhdistyksen alueella on tällä hetkellä yhteensä 26 sydäniskuria, eli defibrillaattoria. Sydänpysähdystilanteessa sydäniskuri voi pelastaa hengen.

Katso paikat

 

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot