Hyppää sisältöön

Kiertävä Sydänneuvola- hanke

Kiertävä Sydänneuvola -hankkeessa (2021-2022) tuetaan sydänsairastuneen hyvää arkea ja edistetään alueen ihmisten terveyttä ja hyvinvointia. Hankkeen yhteistyökumppaneina ovat paikalliset sydän-, kylä- ja muut yhdistykset.

Tiedustelut: Terhi Saari-Hannibal, puh. 044 243 0779 terhi.saari-hannibal@sydan.fi

 

Hankkeen rahoitus ja toiminta-alue

Hanketta rahoittaa EU:n maaseuturahasto ja Leader Karhuseutu, ja sitä toteutetaan Porin maaseutualueella, Ulvilassa, Nakkilassa, Harjavallassa, Kokemäellä ja Luvialla.

 

Sydänneuvolasta monipuolista tukea

Sydänneuvola tarjoaa ennaltaehkäisevää tukea luentojen ja elintapaohjauksen muodossa. Kiertävä Sydänneuvola toimii alueen kunnissa, esimerkiksi kylätaloilla ja terveysasemilla. Sydänneuvolaan voit tulla keskustelemaan sydänsairauden mukanaan tuomista arkielämän kysymyksistä.

Seuraavat Kiertävä Sydänneuvola-pisteet löydät Satakunnan sydänpiirin sivuilta tapahtumakalenterista hakusanalla: kiertävä sydänneuvola.

Lisätietoa ja ajanvaraus p. 044 2430 779 tai terhi.saari-hannibal@sydan.fi

Sydän-Verkkopuntari käynnistyy

Sydänsairaus tuo usein mukanaan kysymyksiä, haasteita, pelkoja ja epävarmuutta arkeen liittyen. Uudessa tilanteessa tarvitaan tietoa, mutta ennen kaikkea kuuntelua ja rohkaisua. Verkossa toimiva Sydän-Verkkopuntari tarjoaa uusia ajatuksia oman elämänlaatusi parantamiseen, sekä tukea ja vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Tiedustele sydänpiiristä seuraavista alkavista ryhmistä.

Lisätietoa/ilmoittautuminen: terhi.saari-hannibal@sydan.fi, puh. 044 243 0779