Skip to content

Vertaistukea sydänsairastuneelle

Oletko sairastunut tai sairastuneen läheinen? Haluaisitko jutella kokemuksistasi toisen samankaltaista kokeneen kanssa? Löydä Sydänliiton kouluttama vertaistukihenkilö läheltä tai kaukaa. Hän on vaitiolovelvollinen tavallinen ihminen, joka auttaa samankaltaisessa elämäntilanteessa olevaa.

Vertaistukea Satakunnassa

Vertaistuen merkitys sairastuneelle on tärkeää. Voimavarat, hyvinvoiva mieli, sydänterveyden edistäminen ja sairastuneen tukeminen ovat sydänjärjestössä keskeisessä roolissa. Paikalliset sydänyhdistykset tarjoavat vertaistukea erilaisten tapaamisten ja tapahtumien muodossa.

Satakunnan Sydänpiirissä toimii useita vertaistukihenkilöitä, jotka tukevat sairastuneita omaan kokemukseen pohjautuen. Tukihenkilö on itse kokenut sydänsairauden tai läheisen sairastumisen.

Tukihenkilön voit kuitenkin halutessasi etsiä vaikka toiselta puolelta Suomea Sydänliiton vertaistukihaun kautta. Vertaistukihausta pystyt etsimään sopivan henkilön esimerkiksi iän, aihepiirin ja paikkakunnan perusteella. Tietoa vertaistukihenkilöistä saat myös Satakunnan Sydänpiirin toimistolta.

Etsi vertaistukihenkilö

Löydä koulutettu vertaistukihenkilö läheltä tai kaukaa. Hän on vaitiolovelvollinen tavallinen ihminen, joka auttaa samankaltaisessa elämäntilanteessa olevaa.

Tarinoita ja artikkeleita vertaistuesta
Sydänliitto

Vihdoinkin tavataan, vertaiset!

Lue artikkeli
Sydänliitto

Mistä vertaistukea?

Lue vastaus
Sydänliitto

Sydänkerho sydänsairastuneiden tueksi

Lue artikkeli

Search

Found 0 results