Hyppää sisältöön

Verkkopuntari

Verkkopuntari on Satakunnan sydänpiirin kehittämä ohjelma ja työkalu elintapojen ja painonhallinnan ohjaukseen. Verkkopuntaria on kehitetty STEA:n tuella jo yli 10 vuoden ajan yhdessä palvelun käyttäjien ja eri alojen asiantuntijoiden kanssa.

 

Tukea pysyviin elintapamuutoksiin

Verkkopuntariin voi osallistua ajasta ja paikasta riippumatta. Ohjelman pääteemoina ovat ravinto, liikunta, voimavarat ja lepo. Ohjaaja auttaa valmentavan otteen avulla asiakasta tunnistamaan omat voimavarat ja vahvuudet, joiden päälle pysyvää elintapamuutosta on hyvä rakentaa. Verkkopuntarin motivoiva sisältö ja ryhmän tuki on käytössä vuoden ajan. Lisätietoa Verkkopuntarista löytyy Verkkopuntarin omilta verkkosivuilta.

Verkkopuntari nyt maksutta ammattilaisten käyttöön

Satakunnan Sydänpiiri täydentää julkisen sektorin tehtävää tukea väestön terveyttä ja hyvinvointia tarjoamalla elintapaohjaukseen paitsi työkalun, myös sen ylläpidon ja tukea ohjelman käyttöön. Toiminnan voi käynnistää, kun terveydenhuollon ammattilainen on osallistunut neljän tunnin perehdytykseen. Lue lisää ja ilmoittaudu perehdytykseen!

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot