Hyppää sisältöön

Sydänliitto Satakunta

Sydänliitto Satakunta (= Satakunnan Sydänpiiri) on vuonna 1957 perustettu alueellinen sydänjärjestö, johon kuuluu 11 paikallista sydänyhdistystä. Toiminnan painopistealueet ovat sydänterveyden edistäminen ja sydänsairastuneiden tukeminen.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Alueellamme tapahtuu

Oletko kiinnostunut asiantuntijaluennoista, tapahtumista tai retkistä? Vai haluaisitko mieluummin osallistua liikuntaryhmään tai kenties jutella koulutetun vertaistukihenkilön kanssa sairaudestasi? Tutustu sydänpiirimme ja alueemme sydänyhdistysten toimintaan näillä sivuilla ja tule mukaan! Yhteystiedot löydät helposti täältä.

MTLH:n tuettu loma Kuortaneella 18.-23.8.2024 ei valitettavasti toteudu. 

Minä olen! -valokuvanäyttely

Minä olen! -valokuvanäyttely koostuu satakuntalaisten työttömien henkilöiden valokuvista, heidän elämästään, toiveistaan sekä unelmistaan ja tarinoista niiden takana.

Tutustu valokuvanäyttelyyn

Tietoa sydänterveydestä ja hyvinvoinnista

Sydan.fi verkkopalvelu tarjoaa monipuolista tietoa niin sydänsairauksista, niiden hoidosta, liikunnasta, ruoasta, unesta ja muista elintavoista sekä mielen hyvinvoinnista. Tutustu myös Sydänmerkin herkullisiin resepteihin!

Lue lisää

Tietoa, tukea ja kursseja

Sairastuminen herättää usein monia huolia ja kysymyksiä. Haluaisitko keskustella koulutetun vertaistukihenkilön kanssa? Etsitkö sydänsairastuneille tarkoitettuja kursseja? Tutustu tuleviin kursseihin ja etsi vertaistukihenkilöä hakutoiminnolla. Lue lisää myös Satakunnan Sydänpiirin Sydänneuvolasta.

Lue lisää

Jos sairastut, älä jää yksin

Vertaistuella on suuri merkitys sairastuneelle.

KATSO VIDEO

Risto kertoo videolla omasta sairastumisestaan ja siitä, mikä sai hänet ryhtymään vertaistukihenkilöksi.

Katso riston tarina

Innostavaa toimintaa ja yhdessä oloa

Alueemme yhdistykset järjestävät monipuolista toimintaa kuten esimerkiksi liikuntaa, retkiä, luentoja ja keskustelukerhoja. Tutustu oman asuinalueesi yhdistyksen toimintaan ja lähde mukaan – osallistumaan tai vaikka järjestämään toimintaa – ihan miten vain itse haluat.

Lue lisää

Hankkeet

Satakunnassa on käynnissä erilaisia terveyden edistämiseen ja sydänsairastuneen tukemiseen keskittyviä hankkeita, joita toteutetaan yhdessä eri kumppaneiden tuella.

Tutustu hankkeisiin

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot