Hyppää sisältöön
Etusivu / Liikennöitsijä Harri Lähdemäki palkittiin kunniamaininnalla

Liikennöitsijä Harri Lähdemäki ajaa sydänturvallisia kilometrejä

Liikennöitsijä Harri Lähdemäki on palkittu Sydänterveyden edistämisen alueellisella kunniamaininnalla. Kunniamaininnan myönsi Suomen Sydänliitto, Satakunnan sydänpiirin esityksestä.

Ulvilalainen Harri Lähdemäki on toiminut jo yli 20 vuotta Puistolantien Auto Oy:n liikennöitsijänä. Muutama vuosi sitten Harri Lähdemäki havahtui ensiapuasioista lukiessaan myös sydänturvallisuusteemaan. Vaikka liikennöitsijä ei ole toistaiseksi elvytystilanteeseen joutunut, mieleen muistuvat kuitenkin tilanteet suurissa yleisötapahtumissa ja helteisissä kesäteattereissa. Harrin puhelimesta löytyy 112-Suomi-sovellus, jonka kautta avun saa tarvittaessa nopeasti oikeaan osoitteeseen. Samoin tiedossa on, että sovellus paikantaa 10 lähintä sydäniskuria. Koska sydäniskurien sijainnit eivät kuitenkaan ajon aikana välttämättä osu kovin lähelle, Harrille syntyi ajatus oman sydäniskurin hankkimisesta bussiin.

Puistolantien Auton linja-autossa onkin tiettävästi Suomen ensimmäinen tilausajobussiin rekisteröity sydäniskuri. Hankinnan lisäksi liikennöitsijä on käynyt Satakunnan sydänpiirin opastuksessa maallikkoelvytykseen ja sydäniskurin käyttöön liittyen.

Lähdemäki kokee tärkeäksi huolehtia asiakkaiden turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Ne ovat hänen yrityksensä perusarvoja. Asiakaspalveluystävällisyys, luotettavuus ja ammattitaito ovat yrityksessä saaneet rinnalleen uuden tärkeän arvon, eli sydänturvallisuuden.

 

Sydänterveyden edistämisen alueellisen kunniamaininnan tarkoituksena on huomioida ja kiittää sydänjärjestöjen ulkopuolisia toimijoita alue- ja paikallistasolla. Palkitsemisella halutaan nostaa esiin erilaisia toimijoita sydänterveyden edistämisen laajalla toimintakentällä.

 

Kuvassa vasemmalla piirin puheenjohtaja Juhani Tiitinen ja oikealla liikennöitsijä Harri Lähdemäki

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot