Hyppää sisältöön
Etusivu / Minä olen! -valokuvanäyttely

 

Perjantaina 4.8. juhlimme koskettavan ja upean Minä olen! -valokuvanäyttelyn avajaisia Kaupunkiolohuoneella Porissa.

Minä olen! -valokuvanäyttely koostuu hankkeeseen osallistuneiden henkilöiden kuvista, heidän elämästään, toiveistaan sekä unelmistaan. Jokainen kuvattava on luonut oman tarinansa teokselle.

Osallistuminen valokuvausprojektiin on parantanut mielialaa, itsetuntoa sekä osallisuuden tunnetta. Kuvauksissa on haastettu itseä ja heittäydytty rohkeasti oman mukavuusalueen ulkopuolelle.

”Kuvaustilanne tuntui ensin mentäessä tosi jännittävältä, ja sitä mietti, että osaako sitä kameran edessä edes olla luontevasti. Lopulta kuitenkin tilanne saatiin tuntumaan hauskalta ja kevyeltä, ja kuvaustilanteesta tulikin todella hauskaa. Sai hetkeksi unohtaa liiallisen ajattelun ja vain heittäytyä. Löysi itsestään rohkeutta irrottaa.”

Kuvaaja: Valokuvaus Nelly

”Olin tosi innoissani, kun juuri minut valittiin projektiin kuvaajaksi. Jokainen kuvaus oli erilainen ja mallien ajatukset ja ideat olivat mielenkiintoisia. Pyrin mahdollisimman hyvin toteuttamaan kaikkien toiveet ja toivottavasti siinä onnistuttiin. Jokaisen mallin kanssa oli mahtavaa työskennellä!”

 

Näyttelyaikataulu

Kaupunkiolohuone, Pori 4.8.-24.8.

Nakkilan kirjasto 1.9.-29.9.

Satasairaalan OLKA -piste, N1 -käytävä 1krs. 11.10.-27.10.

Ulvilan kirjasto 30.10.-17.11.

 

Näyttelyihin on vapaa pääsy.

Näyttelyissä voi osallistua myös arvontaan, jossa palkintona on 100 euron lahjakortti Valokuvaus Nellyn kuvauspalveluihin. Palkinto arvotaan kaikkien vastanneiden kesken 20.11.2023.

 

Kuviin voi tutustua myös verkossa.

Valokuvateokset

Tutustuttuasi teoksiin, osallistu arvontaan.

Osallistu arvontaan
Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot