Hyppää sisältöön
Etusivu / HAKU PÄÄTTYNYT! Terveydenhoitajalle tai sairaanhoitajalle työtä tarjolla

Saimme viikossa runsaasti hakemuksia. Haastattelut on suoritettu ja koska löysimme etsimämme, hakua ei ole enää syytä jatkaa. Kiitos kaikille hakijoille kiinnostuksesta sydäntyötä kohtaan.

Terveydenhoitaja tai sairaanhoitaja, kaipaatko työhösi uusia haasteita? Haluatko kehittää osaamistasi ja työskennellä järjestökentällä hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen, sekä sydänsairastuneiden omahoidon tuen parissa?

Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö.

Haemme joukkomme terveydenhoitajaa tai sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen toteuttamaan Kiertävä Sydänneuvola -hankkeemme toimintaa. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa terveysluentojen pitäminen, elintapaohjaus, sydänsairastuneen omahoidon tuki sekä erilaisten terveysmittausten tekeminen.

Edellytämme sinulta sydänterveyden tuntemusta, oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Koska toteutamme toimintaa eri puolilla Satakuntaa, ajokortti ja auto on työssäsi välttämätön.
Työajat ovat joustavat ja tarvittaessa myös osa-aikatyö on mahdollista. Pääsääntöisesti työskentelemme arkipäivisin. Toivomme sinulta kuitenkin joustavuutta myös ilta- ja viikonlopputyöhön, sekä heittäytymistä ja sopeutumiskykyä vaihtuviin tilanteisiin.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, viihtyisän työympäristön, jossa bonuksena mukavat työkaverit. Etätyö on jossain määrin myös mahdollista. Oman hyvinvointisi tueksi tarjoamme sinulle ePassin ja laajemman työterveyshuollon. Työpaikka on savuton.

Noudatamme Terveyspalvelualan työehtosopimusta. Työsuhde on määräaikainen ja kestää 31.12.2024 asti (+ mahdollinen optiovuosi 2025). Työ alkaa sopimuksen mukaan, mieluiten jo heti tammikuussa. Tehtävästä voit kysyä lisätietoja Satakunnan sydänpiirin toiminnanjohtaja Susanna Lehtimäeltä, susanna.lehtimaki@sydan.fi tai puhelimitse, puh. 044- 734 7300 seuraavina aikoina: 5.12klo 10-12, 11.12. klo 15-16 tai 12.12. klo 10-12.

Jos tunnet sydämesi sykkivän järjestötyölle, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi (+ CV) palkkatoiveineen viimeistään 7.1.2024 susanna.lehtimaki@sydan.fi ja kerro, miksi juuri sinut kannattaa palkata! Paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy, joten haethan tehtävää pikaisesti!

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot