Hyppää sisältöön

 

 

Sydänalueellamme työskentelee viisi kokopäivätoimista terveyden- ja sosiaalisen hyvinvoinnin sekä järjestötoiminnan kehittämisen asiantuntijaa. Tavoitteenamme on mahdollistaa sydänalueellamme yhdessä sydänyhdistysten kanssa laadukas alueellinen sydäntyö.

Resursseinamme on myös vapaaehtoisia. Sydänalueen vapaaehtoisten merkitys kuntoutumistoiminnassa ja vertaistuessa sekä toiminnan kehittämisessä ja johtamisessa on merkittävä. Vapaaehtoiset toimivat koulutettuina vertaistukihenkilöinä sekä sydänalueen hallituksessa.

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@sydan.fi

Anne Kettula

Vapaaehtoistoiminnan kehittäjä

p. 050 540 5577

Työssäni vapaaehtoistoiminnan kehittäjänä varmistan osaltani, että sydänalueemme sydänyhdistyksissä on mahdollisuus toteuttaa aktiivista ja monipuolista sydäntyötä. Tuen ja autan sydänyhdistysten vapaaehtoisia heidän tarpeidensa mukaisesti. Vastaan sydänalueellamme myös siitä, että meillä kaikilla on mahdollisuus elää sydänturvallisessa ympäristössä. Kehitämme sydänturvallisuutta yhdessä sydänyhdistysten ja muiden toimijoiden kanssa. Vapaa-ajallani käyn teatterissa ja elokuvissa, mutta alkukesästä kun maa sulaa, aina lumen tuloon saakka, nautin puutarhatöistä. 

Carita Sinkkonen

Vertaistoiminnan kehittäjä

p. 040 556 3320

Työssäni vertaistoiminnan kehittäjänä koordinoin ja kehitän vertaistukitoimintaa, jotta sydänsairastuneilla ja läheisillä olisi mahdollisuus saada laadukasta vertaistukea sydänalueellamme. Työskentelen koulutettujen vertaistukihenkilöidemme sekä hoitotyön ammattilaisten kanssa. Teen aktiivista yhteistyötä Sydänliiton muiden toimijoiden kanssa vertaistukitoiminnan kehittämiseksi. Edustan Sydänliittoa valtakunnallisessa kokemustoiminnan ohjausryhmässä ja tuon esille kokemustiedon timanttisuutta. Vapaa-ajallani minut löytää melko varmasti kesämökiltämme, rakastan touhottaa puutarhassa, jonne hyvät pohjat on tehnyt aikoinaan paappani. Lisäksi lenkkeilen, usein miten mukavuusalueella ja käyn kuntosalilla. Läheiset ja ystävät liittyvät myös tiiviisti vapaa-aikaani.

 

 

Heidi Karjanlahti

Kehittämispäällikkö

p. 040 587 5799

Työssäni kehittämispäällikkönä varmistan, että jokaisella meillä on mahdollisuus elää sydänterveellisessä ja -turvallisessa elinympäristössä sekä turvalliseen ja eheään hoitopolkuun. Vastaan siitä, että Sydänliiton tuotteita, toimintoja ja menetelmiä hyödynnetään laajasti sydänalueellamme. Työskentelen erilaisissa verkostoissa ja aktiivisessa yhteistyössä Sydänliiton muiden toimijoiden kanssa. Teen myös aktiivista viestintää. Vapaa-ajallani liikun koirani kanssa, puuhastelen puutarhassa sekä kannustan lasten pelikenttien laidoilla.

Tuula Vimpeli

Toipumisen tuen asiantuntija

p. 040 843 2876

Työssäni pyrin vahvistamaan eri tavoin sydänsairastuneiden ja läheisten mahdollisuutta saada tukea ja löytää voimavaroja sydänsairauden kanssa elämiseen. Suunnittelen, kehitän ja toteutan sydänalueemme Sydänliiton kursseja ja Pirha:n sopeutumisvalmennuskursseja muiden ammattilaisten kanssa. Olen tavoitettavissa TAYS Olohuoneessamme, puhelimitse tai muulla sopivalla tavalla vaikka keskusteluun sydänasioissa. Vapaa-ajallani liikun luonnossa koirani kanssa, mökkeilen, opettelen kutomaan ja tietysti perhe on minulle erityisen tärkeä osa elämääni.

Ulla Harala

Toiminnanjohtaja

p. 050 387 0420

Työssäni toiminnanjohtajana vastaan siitä, että meillä on voimavaroja toimia ja tulevaisuudessakin edistämme laadukasta sydäntyötä sydänalueellamme. Johdan ja kehitän toimintaamme, toimintamallejamme ja rakenteitamme sekä tuen sydänyhdistyksiä hallinnollisissa asioissa. Toimin yhdessä sydänalueen hallituksen ja yhteistyössä sidosryhmien, vapaaehtoisten sekä ammattilaisten kanssa.

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot