Hyppää sisältöön

Yhdistyksille

Tietoa ja tukea vapaaehtoistoimijoille

Onko sinulla kysymyksiä tai ajatuksia yhdistyksesi vapaaehtoistoiminnan sisällöistä ja niiden kehittämisestä? Olethan yhteyksissä vapaaehtoistoiminnan kehittäjään Anne Kettulaan 050 540 5577 | anne.kettula@sydan.fi

Haluatko tukea yhdistyksen hallinnollisiin asioihin ja kysymyksiin? Olethan yhteyksissä toiminnanjohtaja Ulla Haralaan 050 387 0420 | ulla.harala@sydan.fi

 

Sähke sydänalueelta

Sähke on tarkoitettu sydänyhdistyksen vapaaehtoistoimijoille. Se lähetetään kaikille Kiltaan merkityille yhdistyksen hallitusten jäsenille sähköpostitse, joten on tärkeää, että rekisterin tiedot ovat ajantasaiset. Lähetetyt sähkeet löytyvät:

Sähkeet

 

Yhdistystreffit

Treffit on tarkoitettu sydänyhdistysten vapaaehtoistoimijoille ajatusten ja kokemusten vaihtoon. Ne järjestetään etäyhteydellä teamsin kautta joka kuukauden ensimmäinen maanantai klo 17-19 (pl. heinäkuu).

Tule mukaan:

Yhdistystreffeille

Teematreffit

Treffit on tarkoitettu sydänyhdistysten vapaaehtoistoimijoille. Teematreffeillä käsitellään ajankohtaisia asioita ja ideoidaan toimintaa. Teematreffit kokoontuvat erikseen ilmoitettavan aikataulun mukaan. Aikataulu ilmoitetaan sähkeessä sekä verkkosivujen tapahtumakalenterissa.

Tule mukaan:

Teematreffeille

Puheenjohtajapäivät

Sydänalue järjestää kerran vuodessa puheenjohtajien päivät. Päivät on tarkoitettu toiminnan kehittämisen välineeksi ja mahdollisuudeksi vaikuttaa yhteisiin asioihin. Tärkeässä roolissa on kokemusten jakaminen ja vertaistuki yhdistyksen vastuunkantajien kesken.

Sydänalueen kokoukset

Sydän-Suomen alue ry:n  kokoukset vuonna 2022:

2.2.2022, hallitus

29.3.2022, hallitus

19.5.2022, Sydän-Suomen alueen kevätkokous

23.5.2022, Sydänliiton kevätkokous

16.6.2022, hallitus

15.9.2022, hallitus

13.10.2022 hallitus

21-22.10.2022 Sydänliiton syyskokous

29.10.2022, Sydän-Suomen alueen syyskokous, Seinäjoki

Sydän-Suomen alueen kevät- ja syyskokouksiin Ilmoittautuminen ja äänimäärät

 

Toimintatonni

Toimintatonni on jäsenjärjestöavustus, jota Sydän-Suomen alue ry hakee sydänyhdistysten puolesta vuosittain Sosiaali- ja terveysministeriön avustuskeskus STEA:lta. Avustuksen kohderyhmä ovat sydänsairastuneet sekä sydänterveydestä kiinnostuneet henkilöt sydänyhdistysten toiminta-alueella. Avustus delegoidaan sydänalueen hallituksen määrittelemien kriteerien mukaisesti sydänyhdistysten toimittamien hakemusten pohjalta.

Hakuohjeet ja lomakkeet