Hyppää sisältöön

Yhdistyksille

Tietoa ja tukea vapaaehtoistoimijoille

Sähke sydänalueelta

Sähke on tarkoitettu sydänyhdistyksen vapaaehtoistoimijoille. Se lähetetään kaikille Kiltaan merkityille yhdistyksen hallitusten jäsenille sähköpostitse, joten on tärkeää, että rekisterin tiedot ovat ajantasaiset. Lähetetyt sähkeet löytyvät:

Sähkeet

 

Yhdistystreffit

Treffit on tarkoitettu sydänyhdistysten vapaaehtoistoimijoille ajatusten ja kokemusten vaihtoon. Ne järjestetään etäyhteydellä teamsin kautta joka kuukauden ensimmäinen maanantai klo 17-19 (pl. heinäkuu).

Tule mukaan:

Yhdistystreffeille

Teematreffit

Treffit on tarkoitettu sydänyhdistysten vapaaehtoistoimijoille. Teematreffeillä käsitellään ajankohtaisia asioita ja ideoidaan toimintaa. Teematreffit kokoontuvat erikseen ilmoitettavan aikataulun mukaan. Aikataulu ilmoitetaan sähkeessä sekä verkkosivujen tapahtumakalenterissa.

Tule mukaan:

Teematreffeille

Muita kohtaamispaikkoja

Sydänalue järjestää viestintävastaaville tapaamisia sekä kerran vuodessa puheenjohtajien päivät. Näistä informoidaan yhdistyksiä sähkeessä.

Sydänalueen kokoukset

Sydän-Suomen alue ry:n  kokoukset vuonna 2022:

2.2.2022, hallitus

29.3.2022, hallitus

19.5.2022, Sydän-Suomen alueen kevätkokous

23.5.2022, Sydänliiton kevätkokous

16.6.2022, hallitus

15.9.2022, hallitus

21-22.10.2022 Sydänliiton syyskokous

27.10.2022, hallitus

päivämäärä tarkentuu, Sydän-Suomen alueen syyskokous

 

 

Toimintatonni

Toimintatonni on jäsenjärjestöavustus, jota Sydän-Suomen alue ry hakee sydänyhdistysten puolesta vuosittain Sosiaali- ja terveysministeriön avustuskeskus STEA:lta. Avustuksen kohderyhmä ovat sydänsairastuneet sekä sydänterveydestä kiinnostuneet henkilöt sydänyhdistysten toiminta-alueella. Avustus delegoidaan sydänalueen hallituksen määrittelemien kriteerien mukaisesti sydänyhdistysten toimittamien hakemusten pohjalta.

Hakuohjeet ja lomakkeet