Hyppää sisältöön

Yhdistyksille

Tietoa ja tukea vapaaehtoistoimijoille

Onko sinulla kysymyksiä tai ajatuksia yhdistyksesi vapaaehtoistoiminnan sisällöistä ja niiden kehittämisestä? Olethan yhteyksissä vapaaehtoistoiminnan kehittäjään Anne Kettulaan 050 540 5577 | anne.kettula@sydan.fi

Haluatko tukea yhdistyksen hallinnollisiin asioihin ja kysymyksiin? Olethan yhteyksissä toiminnanjohtaja Ulla Haralaan 050 387 0420 | ulla.harala@sydan.fi

 

Sähke sydänalueelta

Sähke on tarkoitettu sydänyhdistyksen vapaaehtoistoimijoille. Se lähetetään kaikille Kiltaan merkityille yhdistyksen hallitusten jäsenille sähköpostitse, joten on tärkeää, että rekisterin tiedot ovat ajantasaiset. Lähetetyt sähkeet löytyvät:

Sähkeet

 

Yhdistyshallinnon tukiteams

Tukiteams on tarkoitettu sydänyhdistysten vapaaehtoistoimijoille, vastuun kantajille. Tukiteamseissa käsitellään ajankohtaisia, tärkeitä yhdistyshallintoon liittyviä teemoja. Ne järjestetään etäyhteydellä teamsin kautta joka kuukauden viimeisenä maanantai klo 10-12 (pl. kesä-heinä, joulukuu).

Tule mukaan:

linkki tukiteamsiin

Tukiteamsien materiaalin löydät materiaalipankista

materiaalipankkiin

Tukiteamsit toteutetaan Opintokeskus Siviksen tuella.

 

Puheenjohtajapäivät

Sydänalue järjestää kerran vuodessa puheenjohtajien päivät. Päivät on tarkoitettu toiminnan kehittämisen välineeksi ja mahdollisuudeksi vaikuttaa yhteisiin asioihin. Tärkeässä roolissa on kokemusten jakaminen ja vertaistuki yhdistyksen vastuunkantajien kesken. Vuoden 2023 puheenjohtajapäivät järjestetään 8-9.9.2023.

Sydänalueen kokoukset

Sydän-Suomen alue ry:n  kokoukset vuonna 2023:

14.2.2023, hallitus

19.4.2023, hallitus

11.5.2023, Sydänliiton kevätkokous

25.5.2023, Sydän-Suomen alueen kevätkokous, ”kisakatsomot” Tampere ja Seinäjoki

13.9.2023, hallitus

6-7.10.2023 Sydänliiton syyskokous

10.10.2023 Sydän-Suomen alueen syyskokous, Tampere Sydänsairaala

28.11.2023 hallitus

Sydän-Suomen alueen kevät- ja syyskokouksiin

Ilmoittautuminen ja äänimäärät

 

Jäsenjärjestöavustus

Sydän-Suomen alue ry hakee sydänyhdistysten puolesta vuosittain jäsenjärjestöavustusta Sosiaali- ja terveysministeriön avustuskeskus STEA:lta. Avustuksen kohderyhmä ovat sydänsairastuneet sekä sydänterveydestä kiinnostuneet henkilöt sydänyhdistysten toiminta-alueella. Avustus delegoidaan sydänalueen hallituksen määrittelemien kriteerien mukaisesti sydänyhdistysten toimittamien hakemusten pohjalta.

Hakuohjeet ja lomakkeet

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot