Hyppää sisältöön

Työikäisten <3-ilta

11
huhti
18:30
Teams
KUVAUS
Tervetuloa työikäisten <3-iltaan!

Kevään etätapaamiset (Whereby)
11.4. klo 18.30 (Kehonhuollon jälkeen) ja
16.5. klo 18!
Syksyn kokoontumisillat sovitaan myöhemmin.

Ensimmäisillä kerroilla kokoonnumme vertaistuellisesti, eli tutustumme toisiimme ja jaamme ajatuksia, tunteita ja kokemuksia sairastumisesta, sairauden kanssa elämisestä ja toipumisen polusta sekä mahdollisista muutoksista elämässä. Illassa on mukana Sydänliiton koulutuksen käyneitä vertaistukihenkilöitä.

Tavoitteena on vertaistuen lisäksi kuulla toiveita osallistujilta, millaisia työikäisten tapaamisia ja tapahtumia etänä sekä mahdollisesti kasvokkain toivottaisiin. Työikäisille tarkoitettua toimintaa kokeillaan aluksi etänä yhteisesti koko Pohjoisella sydänalueella, eli tapaamisiin kutsutaan väkeä erityisesti Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun ja Lapin alueilta.

Työikäisten <3-iltaan osallistuminen ei sido sinua mihinkään. Ilta on oivallinen keino tutustua toisiimme, vaikka omalta kotisohvalta. Ilta järjestetään Wherebyllä.

TULE MUKAAN!

Osallistumislinkki https://whereby.com/lapinsydanpiiri




Whereby ei vaadi rekisteröitymistä tai sovelluksen asentamista. 1. Kirjoita nimesi 2. This service wants to use your camera and microphone -> Request permissions 3. Join meeting Teams-linkki alla:
LISÄTIEDOT
Päivi Korteniemi, paivi.korteniemi@sydan.fi, puh. 050 470 0569
JÄRJESTÄJÄ
Lapin Sydänpiiri Ry
Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot