Hyppää sisältöön
Etusivu / Lapin Sydänpiirin toimintaa syksyllä 2023

Uudet henkilöt ovat päässeet mukaan Lapin Sydänpiirin toimintaan. Olemme ehtineet vierailla jo muutamassa yhdistyksessä – kiitos lämpimästä vastaanotosta.

Tapahtumamme löytyvät tapahtumakalenterista, mutta alla myös kootusti syksyn toimintaamme.

Sydämeltä sydämelle -hanke hankkeen kautta järjestämme mm. virkistystoimintaa vertaistukihenkilöille. Anna-Reetta onkin monelle tullut tutuksi, ja häneen voi edelleen olla yhteydessä vertaistukitoimintaan ja ammattilaistapahtumiin liittyen.

Sydän ja mieli -verkkoluennosta on tehty tallenne, ja mikäli se kiinnostaa, voit laittaa viestiä toimisto.lappi@sydan.fi, niin saat linkin tallenteeseen. Verkkoluennon piti työnohjaaja ja lyhytterapeutti Sari Marita Ikäheimo.

Vertaistukihenkilöiden pikkujoulut pidetään 12.12.2023 kello 12-14:30. Tarkemmat tiedot tulevat vielä myöhemmin.

Pohjoisen sydänten elinvoima -hankkeen osalta yhteyshenkilö on vaihtunut. Uusi hanketyöntekijä Päivi aloitti elokuun alussa. Päivi on syksyn aikana yhteydessä yhdistyksiin. Päivin kanssa voi porista myös koulutustarpeista, ja mikäli yhdistyksen elinvoimaisuus pohdituttaa.

Lapin yhdistysten puheenjohtajien päivä järjestetään Rovaniemellä 24.10.2023 kello 11-15:30. Kutsu päivään on tullut sähköpostilla. Mikäli päivään liittyen tulee kysyttävää, niin laita Päiville viestiä: paivi.korteniemi@sydan.fi

Uusien jäsenten ilta pidetään 30.11. kello 17 alkaen. Voit tulla paikan päälle tai osallistua Teamsillä. Uusien jäsenten ilta järjestetään Rovaniemen Kansalaistalolla, kokoustila Lupossa. Kahvitteluja varten pyydämme ilmoittautumista 23.11.2023 mennessä. Ilmoittautua voi osoitteeseen toimisto.lappi@sydan.fi.

Järjestämme myös puheenjohtajakoulutuksen 13.12. kello 10 alkaen ja sihteerikoulutuksen 14.12. kello 10 alkaen. Koulutus pidetään Teamsissä. Tervetulleita ovat uudet sekä luottamustoimissa jo pidempään toimineet.

 

Oikein mukavaa syksyä!

 

 

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot