Hyppää sisältöön
Etusivu / Verkkopuntarin avulla kohti pysyviä muutoksia

Verkkopuntarin avulla kohti pysyviä muutoksia

Verkkopuntari on ohjelma painonhallinnan ja pysyvien elintapamuutosten tueksi. Osallistua voi ajasta ja paikasta riippumatta, silloin kun se itselle parhaiten sopii.

Anna-Reetta Kulppi
Julkaistu 28.2.2023
Verkkopuntarin ryhmävalmennus alkaa 19.4.23, ilmoittaudu mukaan! Vuoden ohjelma sisältää 12 viikkoa kestävän ohjatun jakson, jonka jälkeen alkaa ylläpitovaihe. Ohjatun vaiheen aikana on mahdollista saada kerran viikossa terveydenhuollon ammattilaiselta henkilökohtaista ohjausta verkon välityksellä. Tapaamisia on vuoden aikana neljä. Jos osallistut ryhmämuotoiseen Verkkopuntariin, sinulla on mahdollisuus käydä ryhmäkeskustelua myös kirjoittaen oman ryhmäsi kanssa.
Valmennus on tarkoitettu yli 18-vuotiaille lappilaisille, muita kriteereitä osallistumiselle ei ole. Tarvitset osallistumiseen laitteen (tietokone, älypuhelin tai tabletti) ja nettiyhteyden. Ryhmätapaamiset toteutetaan teams-sovelluksella.Valmennus on maksullinen, 12 viikon ohjattu vaihe sekä ylläpitovaihe yht 100€. Sydänyhdistyksen jäsenille -15%. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: anna-reetta.kulppi@sydan.fi

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot