Hyppää sisältöön

Kerhotoiminta

Yhdistyksemme tarjoaa monipuolista kerhotoimintaa syksyn 2022 aikana. Tule rohkeasti mukaan!

Kerhot kokoontuvat LoU-tilassa Kontionkatu 2, 08100 Lohja, jos toisin ei ilmoiteta. Kerhotapaamista tiedotetaan paikallislehtien järjestöpalstoilla, sähköpostitiedoitteissa ja kotisivujemme tapahtumakalenterissa.

Kahvikupposen äärellä – käsitöitä & lukupiiri

Ryhmässä keskustellaan, luetaan yhdessä kirjoja ja neulotaan/virkataan omia käsitöitä. Ota mukaan keskeneräinen käsityösi ja tule rentoutumaan mukavassa seurassa kahvin äärelle. Kerhossa luetaan kirjoja/novelleja ja kerho kokoontuu kerran kuussa sovittuina ajankohtina Virkkalan MLL:n perhekahvion tiloissa. Tule rohkeasti mukaan!

Digiopintopiiri

Kerhon tapaamisissa tutustutaan erilaisiin digilaitteisiin ja keskustellaan eri digiaiheista. Kerho on tarkoitettu kaikille digilaitteista ja niiden toiminnasta kiinnostuneille, taitotasosta riippumatta. Ota ongelmallinen laite mukaasi, niin ihmetellään toiminallisuuksia yhdessä.

Kiinnostuneet voivat ilmoittautua joko puhelimitse tai sivuston kautta. Syksyn ensimmäinen kerhotapaaminen on 5.9.2022 LoU-tilassa, Kontionkatu 2. Kerhon ohjaajina toimivat Lohjan Digisenioreiden digiopastajat.

Hyvinvointiryhmä

Hyvinvointiryhmässä teemme lyhyitä kävelyretkiä, tietoiskuja ja kahvittelua. Ryhmän vetäjänä toimii eläkkeellä oleva sairaanhoitaja Pirjo Aho. Ryhmään osallistumisesta ei peritä erillistä maksua. Hyvinvointiryhmä on avoin kaikille.

 

Virtuaalinen kotiliikunta

Ryhmä kokoontuu perjantaisin etänä Teams-alustaa käyttäen. Käymme läpi sarjan monipuolisia kotiliikuntavideoita, jossa huomio on tasapainoilussa ja liikkuvuuden ylläpidossa. Apuvälineiksi käyvät kotoa löytyvät arkivälineet. Lisätietoa ja ilmoittautumiseen littyviä ohjeita löydät täältä.

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot