Hyppää sisältöön

Lohjan Digiseniorit

Lohjan Digiseniorit vapaaehtoisten yhteistyöryhmä järjestää maksutonta digiopastusta mm. Lohjan Pääkirjastossa lähiopastusta alkaen maanantaisin 15.8.2022 klo 10:00 – 12:00 ilman ajanvarausta ja ajanvarauksella sopimuksen mukaan. Sopimuksen mukaan ajanvarauksella Karjalohjalla Kylätalo Kehrässä ja Saukkolan kirjastossa. Etäopastustoiminta ajanvarauksella sopimuksen mukaan.

Digiopastustoiminnasta lisätietoja järjestöpalstoilla ja www.lohjansydan.fi ja www.lohjandigiseniorit.fi -sivustoilla. Digiopastajat vierailevat jatkossakin seniorikahviloissa ja sovitusti yhdistysten erilaisissa tilaisuuksissa.

 

Digiopintopiiri

Kerhon tapaamisissa tutustutaan erilaisiin digilaitteisiin ja keskustellaan eri digiaiheista. Kerho on tarkoitettu kaikille digilaitteista ja niiden toiminnasta kiinnostuneille, taitotasosta riippumatta. Ota ongelmallinen laite mukaasi, niin ihmetellään toiminallisuuksia yhdessä.

Kiinnostuneet voivat ilmoittautua joko puhelimitse tai sivuston kautta. Syksyn ensimmäinen kerhotapaaminen on 5.9.2022 LoU-tilassa, Kontionkatu 2. Kerhon ohjaajina toimivat Lohjan Digisenioreiden digiopastajat.

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot