Hyppää sisältöön

Tule mukaan toimintaamme!

Panostamme valtimosairauksien ennaltaehkäisyyn, terveisiin elämäntapoihin, jo sairastuneiden ja läheisten vertaistukeen sekä virkistystoimintaan. Olemme aktiivinen yhteisövaikuttaja ja yhteistyöhakuinen sydänyhteisön paikallistoimija.

TUTUSTU KOTISIVUIHIMME

Yhdessäoloa, tietoa ja tukea

Oletko kiinnostunut paikallisesta sydäntoiminnasta? Tutustu tapahtumakalenterin kautta meidän ja alueemme piirin järjestämiin tapahtumiin ja toimintaan. Lähde mukaan ja vaikuta samalla siihen, minkälaista toimintaa järjestämme kaikille kiinnostuneille. 🙂

SYKSYN 2023 TOIMINTAESITE

Tietoa sydänterveydestä ja hyvinvoinnista

Sydan.fi verkkopalvelumme tarjoaa monipuolista tietoa niin sydänsairauksista, niiden hoidosta, liikunnasta, ruoasta, unesta ja muista elintavoista sekä mielen hyvinvoinnista. Tutustu myös Sydänmerkin herkullisiin resepteihin!

Lue lisää

Vertaistukea ja kursseja

Sairastuminen herättää usein monia huolia ja kysymyksiä. Haluaisitko keskustella koulutetun vertaistukihenkilön kanssa? Etsitkö sydänsairastuneille tarkoitettuja kursseja? Tutustu Sydänliiton tarjoamaan tukeen sairastuneille.

Lue lisää

Innostavaa toimintaa ja yhdessä oloa

Tutustu yhdistyksemme toimintaan ja lähde mukaan osallistumaan tai vaikka järjestämään toimintaa – ihan miten vain itse haluat.

Lue lisää

 

 

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot