Hyppää sisältöön

Sydänpiirin hyvinvointi- ja terveyskoulutukset vertaisuutta tukien

29
elo
13:00 — 14:30
Torikatu 29 A
KUVAUS
Pohjois-Karjalan Sydänpiiri ry:n järjestämät hyvinvointi- ja terveyskoulutukset vertaisuutta tukien sisältävät opetuksellisia kokoontumisia eri terveyden- ja hyvinvoinnin teemojen äärelle. Kokoontumiset järjestetään opintokeskus Siviksen tuella.

Kokoontumisissa on varattu jokaisella kerralla aikaa yhteiselle keskustelulle, asiantuntijoiden luennot ja alustukset aiheisiin toimivat osallistavan keskustelun pohjana.
Yhden kokoontumiskerran kokonaiskesto on 1,5h -2 h aiheesta riippuen.

Kokoontumisten tavoitteena on osallistujien monipuolinen terveyden ja hyvinvoinnin vahvistaminen.
Sisällöt ovat suunnattu erityisesti sydänsairastuneille ja heidän läheisilleen, mutta kaikki käsiteltävistä teemoista kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan.

Yleisenä ylätason tavoitteena on, että koulutuskerroille osallistuvat saavat informaatiota eri terveys- ja hyvinvointiteemoista, joilla lisätä ja vahvistaa omaa terveyttä, hyvinvointia ja selviytymistä arjessa.

Ohjelma:

29.8 Kauden avaus; ajankohtaisia asioita ja kertausta kolesterolista

12.9 Retki Höytiäisen suiston lintutornille, lähtö Aavarannan parkkipaikalta klo 13, osoite: Nuottaniementie 43, 80140 Joensuu

26.9 Elämää eteisvärinän kanssa /Sydänliiton verkkoluento, Sara Sutela. Huom! Kokoontumisen kellonaika poikkeuksellisesti klo 17.30-19, katsomme verkkoluennon reaaliaikaisesti.

10.10 Sydäntä sykäyttävät runot - tuo mukanasi oma lempirunosi. Mitä juuri tämä runo merkitsee sinulle?

24.10 Vierailijan vuoro! Haluatko kertoa harrastuksestasi, ammatistasi tai muusta osaamisestasi muille? Haluaisitko esittää jotain, näyttää valokuvia, laulaa tai soittaa? Tällä tapaamiskerralla kaikki on mahdollista! Valmistele täysin vapaamuotoinen noin 10-15 minuutin mittainen esitys, jonka haluat jakaa muiden kanssa. Salla auttaa järjestelyissä tarvittaessa.

7.11 Verenpaine ja naiset -pre-eklampsia ja vaihdevuodet / 5.11 ilmestyneen Sydänliiton verkkoluentotallenteen katselutilaisuus

21.11 Katsaus vuoden 2024 terveys- ja hyvinvointitrendeihin

5.12 Voitko sinä saada veritulpan? - Tunnista oireet, Satu Elo

19.12 Anna valosi loistaa - omien ajatuksien ja tunteiden jakamista keskustelun keinoin.

Huom! Muutokset mahdollisia.
LISÄTIEDOT
Salla Orozco, 044 3397 339, salla.orozco@sydan.fi
PAIKAN TARKEMMAT TIEDOT
3 krs.
JÄRJESTÄJÄ
Pohjois-Karjalan Sydänpiiri ry
Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot