Hyppää sisältöön

Jäsenyydestä on iloa ja etua

Sydänyhteisömme jäseneksi ovat kaikki tervetulleita. Voit tehdä jäsenyydestäsi juuri sinun näköisesi. Voit osallistua esimerkiksi mielenkiintoisille luennoille, liikkua yhdessä kannustavissa ryhmissä tai osallistua erilaisille retkille.

Jos haluat tehdä hyvää, voit kouluttautua vertaistukihenkilöksi tai ottaa muun roolin yhdistyksessäsi. Jotta toiminta olisi yleensä  mahdollista, Sydänyhdistykseen tarvitaan toimihenkilöt, puheenjohtaja, sihteeri, rahastonhoitaja, Sydänkerhon vetäjät yms., mutta niitä tehtäviä ei kannata pelätä, sillä yhdistystoiminta on yhteistyötä, ja eri tehtäviin opitaan yhdessä.
Saat aina kotiisi neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Sydän-lehden, jossa ajankohtaista tietoa sydänterveydestä ja tapahtumista.

Tutustu toimintaan alueellamme

Pohjois-Karjalan Sydänyhdistykset järjestävät paljon monipuolista toimintaa erilaisista liikuntakerhoista retkiin ja tapahtumiin. Tutustu oman lähialueesi yhdistyksen toimintaan yhdistyksen omilta sivuilta tai katso tapahtumakalenterista kaikki alueemme tulevat tapahtumat.

Katso yhdistysten yhteystiedot

 

Tutustu tapahtumakalenteriin

Löydä oma tukijasi

Oletko sairastunut tai sairastuneen läheinen? Haluaisitko jutella kokemuksistasi toisen samankaltaista kokeneen kanssa? Vertaistukihenkilön kanssa voi puhua luottamuksella omista ajatuksista ja tunteista. Kuka vaan voi ottaa yhteyttä vertaistukihenkilöön.

Etsi vertaistukihenkilöä

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot