Hyppää sisältöön

Pohjois-Karjalan Sydänpiiri ry on tukena ja apuna paikallisten Sydänyhdistyksien toiminnassa ja toiminnan kehittämisessä. 

Sydänpiirin henkilökunta on mukana tarvittaessa yhdistysten kokouksissa, tapahtumissa ja toiminnassa sekä antaa yhdistyksille käytännön tukea ja ohjausta.

Yhdistyspalvelusta löytyy yhdistykselle tukea ja materiaalia toiminnan tueksi:
https://sydan.fi/yhdistyspalvelu

Sydänpiirin toimistolta (Torikatu 29 A, 3krs., 80100 Joensuu) on mahdollista ostaa suruadresseja edullisempaan 10 € hintaan.

Sydänyhteisön KärkiTEAMS-tapaamiset

Sydänyhdistyksen toimija, tervetuloa kuulemaan Sydänpiirin ja muiden alueen Sydänyhdistyksien ajankohtaiset uutiset ja kuulumiset. Tapaamisissa on mahdollista saada ideoita ja tukea oman yhdistyksen toimintaan ja sen kehittämiseen.

KärkiTEAMS-tapaamiset järjestetään jokaisen kuun toinen maanantai, klo 16:30.
Linkin tapaamisiin lähetämme Sydänyhdistyksien omaan sähköpostiin lähempänä ajankohtaa.

Terveysmittausten raportointi

Alta löydät raporttipohjan, jonne voitte lisätä yhdistyksenne kautta tehdyt terveysmittaukset.

Lisätietoja:
https://sydan.fi/yhdistyspalvelu/artikkeli/terveysmittausten-raportointi-uudistuu/

Vanhat raporttipohjat:
Pohjois-Karjalan Sydänpiiri 2021.xlsx (sharepoint.com)

 Pohjois-Karjalan Sydänpiiri 2022 terveysmittaukset.xlsx

 

 

Sydänpiirin uutiskirje

Pohjois-Karjalan Sydänpiiri ry lähettää 4 kertaa vuodessa piiritiedotteen, jossa kerrotaan viimeisimmät kuulumiset ja ajankohtaiset tiedotettavat asiat. Mikäli toivot piiritiedotteen jatkossa sähköpostiisi, voit tilata sen sähköpostitse pohjois-karjala@sydan.fi.

Voit lukea uusimman piiritiedotteen alta.

Piiritiedote 2-24

Toimintatonni

YHDISTYSTEN SYDÄNTOIMIJAT

Toimintatonni 2024 on jälleen ajankohtainen.

  • Avustuksen siirtosopimus: laaditaan kaksi kappaletta, joista toinen toimitetaan Piiritoimistoon 31.3. mennessä. Huom! Jos vuoden 2023 sopimus on toimitettu, eikä muutoksia ole tapahtunut yhdistyksen nimenkirjoittajissa, niin uutta sopimusta ei tarvita nyt, mutta voi tehdäkin!
  • Toimintatonnianomus; laaditaan kaksi kappaletta, joista toinen liitteineen (toimintasuunnitelma ja talousarvio 2024) toimitetaan Piiritoimistoon 31.3.2024 mennessä.
  • Toimintatonnitilitys; laaditaan tilitystä tehtäessä ja toimitetaan kuittiliitteineen (laskukopio sekä tiliote tai maksukuitti maksusta kopioina) kaksi kertaa vuodessa (keväällä 31.5. mennessä ja loppu vuodesta joulukuun 20.12. mennessä) Piiritoimistoon. Huom! myös osanottajamäärä on tärkeä tieto! Maksut sekä summat voivat poiketa anomuksessa mainituista.

Avustus mahdollistaa myös sellaisen uuden toiminnan kehittämistä, josta aiheutuu kustannuksia, mutta avustus maksetaan vasta toiminnan toteuduttua.

Lisätietoja, ohjeita ja tarvittavat liitteet saat soittamalla tai laittamalla viestiä Annikalle p. 050 4343997 tai annika.immonen@sydan.fi

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot