Hyppää sisältöön

Pohjois-Karjalan Sydänpiiri ry on tukena ja apuna paikallisten Sydänyhdistyksien toiminnassa ja toiminnan kehittämisessä. 

Sydänpiirin henkilökunta on mukana tarvittaessa yhdistysten kokouksissa, tapahtumissa ja toiminnassa sekä antaa yhdistyksille käytännön tukea ja ohjausta.

Yhdistyspalvelusta löytyy yhdistykselle tukea ja materiaalia toiminnan tueksi:
https://sydan.fi/yhdistyspalvelu

Sydänpiirin toimistolta (Siltakatu 10 A, 6krs., 80100 Joensuu) on mahdollista ostaa suruadresseja edullisempaan 10 € hintaan.

Sydänyhteisön KärkiTEAMS-tapaamiset

Sydänyhdistyksen toimija, tervetuloa kuulemaan Sydänpiirin ja muiden alueen Sydänyhdistyksien ajankohtaiset uutiset ja kuulumiset. Tapaamisissa on mahdollista saada ideoita ja tukea oman yhdistyksen toimintaan ja sen kehittämiseen.

KärkiTEAMS-tapaamiset järjestetään jokaisen kuun toinen maanantai, klo 16:30.
Linkin tapaamisiin lähetämme Sydänyhdistyksien omaan sähköpostiin lähempänä ajankohtaa.

Terveysmittausten raportointi

Alta löydät raporttipohjan, jonne voitte lisätä yhdistyksenne kautta tehdyt terveysmittaukset.

Raportoi vuoden 2022 terveysmittaukset 31.1.2023 mennessä ja huomioi uusi raportointitapa vuodelle 2023. Lisätietoja:
https://sydan.fi/yhdistyspalvelu/artikkeli/terveysmittausten-raportointi-uudistuu/

Mittausten raportoinnin löydät:
Pohjois-Karjalan Sydänpiiri 2021.xlsx (sharepoint.com)

 Pohjois-Karjalan Sydänpiiri 2022 terveysmittaukset.xlsx

 

 

Sydänpiirin uutiskirje

Pohjois-Karjalan Sydänpiiri ry lähettää joka kuukausi piiritiedotteen, jossa kerrotaan viimeisimmät kuulumiset ja ajankohtaiset tiedotettavat asiat. Mikäli toivot piiritiedotteen jatkossa sähköpostiisi, voit tilata sen sähköpostitse pohjois-karjala@sydan.fi.

Piiritiedotteet löydät:
https://www.dropbox.com/sh/7cww1agtrnilbxu/AAALgM7YIVz1YT8cIvn2oUbCa?dl=0

Täältä voit lukea uusimman piiritiedote

Toimintatonni

Toimintatonni 2023 on jälleen ajankohtainen, joten asiakirjat täyttöä ja käyttöä varten.

  • Avustuksen siirtosopimus: laaditaan kaksi kappaletta, joista toinen toimitetaan Piiritoimistoon 31.3. mennessä. Huom! Jos vuoden 2022 sopimus on toimitettu, eikä muutoksia ole tapahtunut yhdistyksen nimenkirjoittajissa, niin uutta sopimusta ei tarvita nyt, mutta voi tehdäkin!
  • Toimintatonnianomus; laaditaan kaksi kappaletta, joista toinen liitteineen (toimintasuunnitelma ja talousarvio 2023) toimitetaan Piiritoimistoon 31.3.2023 mennessä.
  • Toimintatonnitilitys; laaditaan tilitystä tehtäessä ja toimitetaan kuittiliitteineen ( laskukopio sekä tiliote tai maksukuitti maksusta kopioina) vähintään kaksi kertaa vuodessa Piiritoimistoon. Huom! myös osanottajamäärä on tärkeä, ja maksut sekä summat voivat poiketa anomuksessa mainituista.

Pientä vaivaa aina näin alkuvuodesta, mutta näin yhdessä avustusääntöjen mukaisesti toimien saamme melko mukavan avustuksen myös juuri teidän Sydänyhdistysten toimintaan.

Avustus mahdollistaa myös sellaisen toiminnan kehittämistä, josta aiheutuu kustannuksia, mutta avustus maksetaan vasta toiminnan toteuduttua.

Lomakkeet on toimitettu Sydänyhdistyksille, mutta alla olevan linkin kautta löydät tarvittaessa lomakkeet:

Lomakkeet

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot