Hyppää sisältöön

Tervetuloa Pohjois-Karjalan Sydänpiiri ry:n sivuille

Piiri on perustettu 6.6.1956. Piiritoimistomme palvelee Joensuussa osoitteessa Siltakatu 10 A 16                          puh. 050 4343 997.
Sivujen kautta pääset tutustumaan myös piirimme 19 Sydänyhdistysten tarjoamaan toimintaan.
Ota tarvittaessa yhteyttä Piiritoimistoomme tai paikkakuntasi Sydänyhdistykseen.

Pohjois-Karjalan Sydänpiiri ry kuuluu itäiseen sydänalueeseen, ja sen toiminta-alueena on Pohjois-Karjalan maakunta sekä Savonlinnan kaupunki ja Savonlinnaan kuuluvat Kerimäki, Punkaharju ja Savonranta. Piirin jäseninä on 19 aktiivista Sydänyhdistystä, joissa toimii 4.640 jäsentä, joista naisia on 3.113 ja miehiä 1.506.  Piiri on perustettu 6.6.1956.

Tule mukaan tärkeään sydäntyöhön, ja liity oman paikkakuntasi Sydänyhdistyksen jäseneksi, joista saat tarvittaessa lisätietoa myös Piiritoimistosta. Jäsenyys ei edellytä valtimosairautta, ja toimintamme keskeisiä periaatteita ovat terveet elintavat ja sairauksien ennaltaehkäisy sekä sosiaalinen vapaaehtoistoiminta. Sairauden kohdatessa laaja ja koulutettu tukihenkilöverkostomme on käytettävissäsi.

Ota rohkeasti yhteyttä, myös silloin kun sinun tai läheisesi mahdollinen sairaus arveluttaa sinua. Yhteystiedot löydät näiltä sivuilta, ja tule mukaan hyvin järjestettyyn toimintaan oman paikkakuntasi Sydänyhdistyksessä.

LAPSIPERHEIDEN HYVINVOINTIVALMENNUS

Kaipaako perheenne lisää voimia, jaksamista ja iloa arkeen? 

Lähtekää mukaan lapsiperheille suunnattuun valmennukseen, joka tähtää perheenne lisääntyvään hyvinvointiin ja terveyteen. Valmennus huomioi perheenne yksilölliset tarpeet, toiveet ja tilanteen.

MAKSUTTOMASSA VALMENNUKSESSA KOETTE:

  • Valmentavia kohtaamisia ammattilaisten kanssa Yksilö- ja ryhmätapaamisia, joissa hyödynnetään työikäisten elintapaohjaukseen tarkoitettua verkkopalvelua.
  • Vertaisuutta ja uusia tuttavuuksia Jaettuja kokemuksia, tuntemuksia ja toimintaa muiden lapsiperheiden kanssa.
  • Ruoanlaittoa yhdessä perheenä Löytyykö teidän perheellenne uusi lempiruoka? Toivotteko helppoa ja hyvää arkiruokaa?
  • Lajikokeiluja liikkumiseen Millainen liikkuminen teille sopii? Mikä innostaa ja mikä mahtuu arkeenne?

 

ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIETOA

pohjois-karjala@sydan.fi tai p. 050 5122134

 

Tietoa sydänterveydestä ja hyvinvoinnista

Sydan.fi verkkopalvelumme tarjoaa monipuolista tietoa niin sydänsairauksista, niiden hoidosta, liikunnasta, ruoasta, unesta ja muista terveistä elintavoista sekä mielen hyvinvoinnista. Tutustu myös Sydänmerkin herkullisiin resepteihin!

Lue lisää

Vertaistukea ja kursseja

Sairastuminen herättää usein monia huolia ja kysymyksiä. Haluaisitko keskustella koulutetun vertaistukihenkilön kanssa? Etsitkö sydänsairastuneille tarkoitettuja kursseja? Tutustu Sydänliiton ja Pohjois-Karjalan Sydänpiirin tarjoamaan vertaistukeen sairastuneille.

Lue lisää

Innostavaa toimintaa ja yhdessä oloa

Pohjois-Karjalan Sydänyhdistykset järjestävät monipuolista toimintaa kuten esimerkiksi liikuntaa, retkiä, luentoja ja säännöllisesti toistuvia Sydänkerhoja. Tutustu oman asuinalueesi yhdistyksen toimintaan ja lähde mukaan – osallistumaan tai vaikka järjestämään toimintaa – ihan miten vain itse haluat. Kaikki toimintamme tarvitsee myös aktiiviset tekijät, ja sinä voit olla yksi heistä yhden projektin/tapahtuman osalta tai pitemmän aikaa. Innostu itse ja innosta muita aktiiviseen toimintaan.

Lue lisää

Tulevat tapahtumat