Hyppää sisältöön
Etusivu / Järjestöavustajaksi Satakunnan sydänpiiriin

Kiinnostaako järjestötyö? Jos olet osatyökykyinen* tai alle 30-vuotias, vaikeasti työllistyvä nuori vailla työkokemusta tai opiskelupaikkaa, meillä on sinulle Paikka auki.

Haemme joukkomme Poriin järjestöavustajaa, joka osallistuu sydänyhteisömme  toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen. Erityisesti odotamme sinulta kiinnostusta digitaaliseen viestintään (verkkosivut, Facebook, Twitter) ja erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Pääset tekemään työtä myös 11 paikallisen sydänyhdistyksemme kanssa, joten auto on työssäsi välttämätön. Toivomme myös kiinnostusta sydänterveyden edistämiseen ja ennen kaikkea innostuneisuutta ja halua oppia uutta.

Työaika on joustava ja siihen sisältyy jonkin verran myös ilta- ja viikonlopputyötä. Työsuhde voi olla joko koko- tai osa-aikainen sen mukaan, mitä yhdessä sovitaan. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, mahdollisuuden hankkia monipuolista työkokemusta yhteiskunnallisesti tärkeästä järjestötyöstä, työterveyshuollon, TYKY-setelit oman hyvinvointisi tukemiseksi sekä ennen kaikkea mahtavan työyhteisön. Työpaikka on savuton.

Noudatamme Terveyspalvelualan työehtosopimusta. Työsuhde on määräaikainen (yksi vuosi) ja osa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen STEA:n Paikka auki -avustusohjelmaa. Tutustu avustusohjelmaan ja sen kriteereihin tästä.

Työ alkaa 1.8.2021 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävästä antaa lisätietoja Satakunnan sydänpiirin toiminnanjohtaja Susanna Lehtimäki sähköpostilla susanna.lehtimaki@sydan.fi tai puhelimitse 2.6. klo 10-12 puh. 044-7347300.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi (+ CV) palkkatoiveineen viimeistään 13.6.2021 susanna.lehtimaki@sydan.fi ja kerro, miksi juuri sinut kannattaa palkata! Paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy, joten toimi nopeasti!

*”Osatyökykyinen on henkilö, jolla on käytössän osa työkyvystään. Osatyökykyisyys on yksilöllistä ja sidoksissa osatyökykyisyyden syyhyn, työhön ja työn vaatimuksiin. Osatyökykyisyyttä on monenlaista -osatyökykyisiä voivat olla esimerkiksi vammaiset, pitkäaikaissairaat, vakavasta sairaudesta toipuvat, elämänkriisin kokeneet. Osatyökykyisiä voivat olla myös pitkäaikaistyöttömät, joiden työ- ja toimintakyky on alentunut vamman, sairauden tai sosiaalisten syiden takia. Työkyky voi vaihdella elämän eri vaiheissa. Osatyökykyisyys voi olla myös tilapäistä” – Osatyökykyiselle tie työelämään -kärkihanke

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot