Hyppää sisältöön
Etusivu / Osallisuutta Kevättempauksessa

Friitalan Kevättempaus

 

Satakunnan Sydänpiirin Minä olen! -hyvinvointia kulttuurin keinoin -hankkeen Ulvilan ryhmä järjesti, torstaina 25.5. klo 10-15, iloisen Kevättempauksen Friitalan kerhotalon piha-alueella.

Kävijöitä tapahtumassa oli arviolta noin 250-300 henkeä ja sateinen sää vaihtui juuri ennen tapahtumaa poutaiseen, mutta tuuliseen ilmaan. Tapahtuma sopi kaikenikäisille osallistujille ja tarjolla oli monenmoista kivaa tekemistä vauvasta vaariin. Paikalla oli toistakymmentä toimijaa, joiden esittelypisteillä oli osallistavaa ohjelmaa, mm. pelejä, leikkejä, arvontaa, onnenpyörä, sirkusvälineiden kokeilua, taiteen tekemistä, elvytysopastusta ja välipalamaistelua.

Tarjolla oli mm. hernekeittoa, muurinpohjalettuja, hattaraa ja grillimakkaraa sekä lahjoitettavia tuotteita. Päivän ohjelma ja tarjoilu oli kävijöille maksutonta, josta saimmekin paljon kiitosta. Kuten myös monipuolisesta ohjelmasta ja siitä, kuinka kivaa oli päästä esim. hoitopäivän aikana mukaan tällaiseen tapahtumaan.

Kävijöitä viihdyttivät tapahtuman aikana mm. ponit, lukukoira, muusikko Ari Vihavainen sekä moottorisahataiteilija Tapani Lahdensuu. Useat kävijät viettivät aikaa tapahtumassa koko päivän ajan, tutustuen rauhassa eri pisteisiin.

Ulvilan Minä olen! -ryhmän järjestämä tempaus oli jo toinen, sillä viime syksyn Suosmeren Syystempaus toi niin paljon onnistumisen iloa, että he toivoivat vastaavanlaista tapahtumaa uudelleen. Tapahtuman ideointi, vastuun saaminen ja jakaminen sekä menestyksekkään konseptin luominen kasvattaa osallistujien voimavaroja sekä pystyvyyden tunnetta.

Kiitos Kevättempauksen kävijöille, toimijoille, esiintyjille ja yhteistyökumppaneille.

Lue lisää Minä olen! -toiminnasta:

Minä olen!

 

Poni

 

Tapahtumassa mukana olleet toimijat:

Satakunnan Sydänpiiri ry
Kasvun kohtaamispaikka
Ulvilan seurakunta
Kierrätyskeskus Korona
Porin Mielenterveysyhdistys Hyvis ry​
Satakunnan Monikulttuuriyhdistys ry
KRIS-Satakunta ry
Satasairaalan OLKA-toiminta
MLL:n Ulvilan paikallisyhdistys
SPR, Ulvilan osasto ja Ruokaa ja osallisuutta -hanke
Avustajakeskus/LSLY ry
Satasirkus
Ulvilan Martat
Suomen Luonnonsuojeluliitto, Satakunnan piiri

 

Yhteistyössä:

K-Supermarket Hansa
UTU Oy
Oy Hollmén & Co
SataMaito
Kikan Kivat
Lions Club Ulvila/Aurora ry
Ulvilan kaupunki

 

 

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot