Hyppää sisältöön
Etusivu / 50 vuotta sydäntyötä Lapualla

Haluamme onnitella 50-vuotiasta Lapuan Sydänyhdistystä!

Lapuan Sydänyhdistys juhlii pyöreitä vuosia ansaitusti! Sydänyhdistys tekee aktiivista sydäntyötä lapualaisten sydänpotilaiden, läheisten ja muiden sydänterveydestä kiinnostuneiden asukkaiden hyväksi. Sydänyhdistys kulkee ihmisen rinnalla ja tarjoaa tietoa, tukea ja turvaa. Yhdistys järjestää erilaisia tapahtumia ja aktiivista säännöllistä toimintaa. Lapualla voikin lähteä mukaan sydänyhdistyksen järjestämänä lukion kuntosalivuoroille tai pelaamaan Bocciaa. Lapualla voi myös osallistua yhdistyksen apteekkitapahtumiin tai pitkän perinteen omaaviin sydänviikon suosittuihin kylätilaisuuksiin tai kesän retkille.

Yhdistys toimii lapualaisten hyvinvoinnin edistämiseksi ja osallistuu oman toiminta-alueensa kehittämiseen sydänterveelliseksi ja sydänturvalliseksi. Sydänyhdistyksen uutena toimintana on elvytystoiminnan opastukset, joissa kuka tahansa lapualainen voi saada tietoa ja rohkeutta toimia sydänpysähdystilanteissa. Yhdistys on mukana myös sydänpotilaan hoitopoluilla tarjoten vertaistukea  ja tietoa järjestölähtöisistä toiminnoista sydänsairastuneelle ja läheiselle.

Kiitos Lapuan Sydänyhdistys tekemästänne aktiivisesta ja pitkäjänteisestä työstä, jotta mahdollisimman harva sairastuisi ja yhä harvempi kuolisi ennenaikaisesti sydän- ja verisuonisairauksiin ja jotta kukaan sairastunut tai hänen läheisensä ei jäisi yksin.

Tampereella 14.2.2023

Sydän-Suomen alue ry

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot