Hyppää sisältöön

Sydän-Suomen alue

Sydän-Suomen alue on Sydänliiton alueellinen toimija toiminta-alueenaan Etelä-Pohjanmaa, Kanta-Häme ja Pirkanmaa. Yhdessä alueemme yhdistysten kanssa tarjoamme tietoa, tukea ja monipuolista toimintaa sydänsairastuneille sekä kaikille terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Alueellamme tapahtuu

Oletko kiinnostunut asiantuntijaluennoista, tapahtumista, retkistä tai kenties haluatko jutella koulutetun vertaistukihenkilön kanssa sairaudestasi? Haluaisitko osallistua paikalliseen liikuntaryhmään? Tutustu sydänalueemme ja alueen yhdistysten toimintaan näillä sivuilla ja ota rohkeasti yhteyttä. Yhdistysten ja sydänalueen yhteystiedot löydät helposti täältä.

Tietoa sydänterveydestä ja hyvinvoinnista

Sydan.fi verkkopalvelumme tarjoaa monipuolista tietoa niin sydänsairauksista, niiden hoidosta, liikunnasta, ruoasta, unesta ja muista elintavoista sekä mielen hyvinvoinnista. Tutustu myös Sydänmerkin herkullisiin resepteihin!

Lue lisää

Vertaistukea ja kursseja

Sairastuminen herättää usein monia huolia ja kysymyksiä. Haluaisitko keskustella koulutetun vertaistukihenkilön kanssa? Etsitkö sydänsairastuneille tarkoitettuja kursseja? Tutustu Sydänliiton tarjoamaan tukeen sairastuneille.

Lue lisää

Innostavaa toimintaa ja yhdessä oloa

Alueemme yhdistykset järjestävät monipuolista toimintaa kuten esimerkiksi liikuntaryhmiä, retkiä, luentoja ja kerhotoimintaa. Tutustu oman asuinalueesi yhdistyksen toimintaan ja lähde mukaan – osallistumaan tai vaikka järjestämään toimintaa – ihan miten vain itse haluat.

Lue lisää

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot