Hyppää sisältöön
Etusivu / Kiitos vapaaehtoinen – olet tärkeä!

Tänään 5.12.2023 vietetään kansainvälistä vapaaehtoistoiminnan päivää. Sydän-Suomen alue kiittää lämpimästi kaikkia vapaaehtoisia . Tekemänne vapaaehtoistyö on tärkeää ja olette osana mahdollistamassa toimintaamme. Kiitos!

Vapaaehtoisten auttamisen halu ei hävinnyt. Noin puolet suomalaisista on tehnyt vapaaehtoistyötä vuoden 2021 aikana, ja 38 % haluaisi osallistua vapaaehtoistoimintaan, jos vain pyydettäisiin (Vapaaehtoistyö Suomessa 2021). Haluammekin nyt kuulla mitä Sydänliiton vapaaehtoisille kuuluu ja minkälaisena he näkevät oman vapaaehtoistoiminnan tulevaisuuden. Edellisen kerran vapaaehtoisille on tehty kysely vuonna 2021 heidän jaksamisestaan koronavuosien aikana. Nyt haluamme kuulla vapaaehtoisten kuulumisia, miten he voivat ja minkälaiseksi ajattelevat vapaaehtoisuuden muotoutuvan tulevaisuudessa sekä mitä kehittämistarpeita he näkevät Sydänliiton vapaaehtoistoiminnassa.

Kysely vapaaehtoisille on lähetetty eilen 4.12.2023 Killan kautta vapaaehtoistoimijaroolin omaaville jäsenillemme ja lisäksi tänään 5.12.2023 kyselylinkki julkaistaan Sydänliiton Facebook-sivulla. Mikäli olet saanut linkin jo sähköpostiin ja vastannut sitä kautta kyselyyn, niin uudelleen ei tarvitse enää vastata.

 

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot