Hyppää sisältöön

Helsingin Sydänkuntoutus ry:n liikuntaryhmiä ohjaavat kokeneet ja osaavat ohjaajat.

Helsingin Sydänkuntoutuksen fysioterapeutit Annika Rinne ja Sirpa Tuominen ohjaavat yhdistyksen lukujärjestyksen mukaiset tunnit. Muita ryhmiä vetävät Yrjö Mähönen, Ville Wallen ja Suvi Tuominen.

Tule mukaan kuntoutumaan ja nauttimaan liikunnan riemusta kokeneiden ohjaajiemme kanssa. Ohjaajaesittelyt näet alla.

 

 

Sirpa Tuominen

Olen toiminut vuodesta 1987 yhdistyksemme fysioterapeuttina. Työ on ollut mielenkiintoista ja erittäin palkitsevaa. Asiakassuhteet ovat olleet pitkäaikaisia ja yhteisö tuntuu suurelta perheeltä. Näihin vuosiin on mahtunut myös monenlaisia koulutuksia joita olen voinut hyödyntää tässä työssä; mm. Pilatesohjaus-, mindfulnessohjaus-, personaltrainer-koulutus. Näiden koulutusten tukena on kiinnostukseni liikuntaan. Koulun jälkeen toimin 3 vuotta Espoon kaupungin liikunnanohjaajana ja harrastin naisvoimistelun lisäksi Karatea jossa menestyinkin SM- tasolla ihan mukavasti. Kamppailulajien,  fysioterapian, Asahin ja sydänkuntoutuksen  synkroniassa mielen harjoittaminen on lähellä sydäntäni. Sydänmindfulness-konseptin luominen ja mielen harjoittamisen tärkeyden esilletuominen Sydänliitossa onkin yksi suuri asia joka ilahduttaa minua. Sen mahdollistamisesta kiitän yhdistyksemme avarakatseisia ja toimeliaita hallituksen jäseniä vuosien varrelta. Samoin kiitän ihania kollegoja Milla Weberiä ja Annika Rinnettä loistavasta yhteistyöstä asiakkaidemme hyväksi.

 

 

 

 

 

 

 

Annika Rinne

Olen Annika Rinne sydänfysioterapeutti, lymfaterapeutti, pilatesohjaaja.
Olen ohjannut sydänkuntoutusryhmiä Helsingin sydänkuntoutuksessa 17 vuotta.
Sydänryhmien ohjauksen lisäksi työskentelen fysioterapeuttina yrityksessäni Fysio Annika Rinne. Asiakkaina minulla on neurologisia- , tuki- ja liikuntaelin-, lymfaterapia-, geriatrisia potilaita. Ohjaan myös pilatesryhmiä.
Vapaa aikanani harrastan monipuolisesti liikuntaa. Pelaan sulkapalloa ja kilpailen senioritasolla. Viihdyn luonnossa, rakastan metsää, vuoria ja  merta. Tykkään kovasti myös puutarhanhoidosta. Vietän paljon aikaa perheen kanssa. Perheeseen kuuluu mies ja kaksi aikuista lasta sekä heidän puolisot ja kolme ihanaa lapsenlasta.
Sydäntyö on minulle lähellä sydäntä. Sydänkuntoutujia ohjatessa tapaa motivoituneita ja kiitollisia asiakkaita, joilla kaikilla on elämän tarinansa ja kohtalonsa jaettavana. Olen alusta alkaen kokenut sydänkuntoutus työn todella tärkeänä osana työstäni. Kunnioitan suuresti kaikkia sydänkuntoutujia, jotka lähtevät rohkeasti liikunnan avulla kuntoutumaan!

Yrjö Mähönen

 

Yrjö Mähönen sisätautien ja geriatrian erikoislääkäri ohjaa asahi terveysliikuntaa. Hän on ollut kehittämässä asahia alusta alkaen. Niinpä hän on kerinnyt harjoittamaan lajia ahkerasti jo lähes kaksikymmentä vuotta. Asahin ansiosta hänen liikuntakykynsä ja terveytensä ovat varsin hyvässä kunnossa vaikka ikää on kertynyt jo 74 vuotta.

 

 

 

Ville Wallen

 

Ville Wallén vetää monipuolista palloilu-ryhmää.  Hän on itse pelannut 257 Veikkausliigaottelua maalivahtina ja toimii nyt HJK:n miesten edustusjoukkueen maalivahtivalmentajana. Ville valmistuu pian fysioterapeutiksi. Hän osallistuu yhdistyksemme hankkeen kautta erilaisiin projekteihimme, esimerkiksi suuren Bolt-Areena tapahtuman ideoimiseen ja toteuttamiseen.

 

 

 

 

 

Suvi Tuominen

Suvi on laaja-alainen tanssin ja esitystaiteen ammattilainen. Hän on ohjannut tanssia jo yli 10 vuotta. Suvi on valmistunut Taideyliopiston Teatterikorkeakoulusta ja Pohjois-Karjalan ammattiopiston tanssilinjalta.

 

 

Asko Turunen

Asko vetää pingiskerhoa vapaaehtoisena vertaisohjaajana. Hän on monipuolinen palloilija; lentopallo, padel ja sulkapallo, pingiksen lisäksi, kuuluvat hänen osaamisensa.

 

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot