Hyppää sisältöön

Tule mukaan toimintaan

Yhdistyksemme tekee työtä sen eteen, että kukaan sydänsairastunut ei jäisi yksin sairautensa kanssa ja että yhä harvempi sairastuisi sydänsairauksiin. Järjestämme monipuolista toimintaa paikallisesti ammattitaitoisten ohjaajien ohjaamana.

Toiminnastamme

Kaikki toiminta suunnitellaan ja toteutetaan niin, että huomioidaan ikään- ja sydänsairauksiin liittyvät mahdolliset rajoitukset. Ryhmäkoot ovat pieniä n. 8 – 12 henkilöä, joten osallistujien tilanne voidaan huomioida yksilöllisesti. Otamme myös huomioon koko ajan viranomais- ja asiantuntija -ohjeet ja rajoitukset.

Toimintamme keskittyy Sydäntalolle Oltermannin tielle.

Kausiaikataulu

Julkaisemme ohjelmamme kaksi kertaa vuodessa. Kevät- ja syksykausille on omat aikataulunsa. Valitse itsellesi mieleistä liikuntaa tai osallistu järjestämiimme kulttuuritapahtumiin.

Kevät 2024 aikataulu

Liikuntatuntien lukujärjestyksessä kerrotaan tarkemmin tuntien sisältö.

Kevään 2024 lukujärjestys

 

 

Liikuntaryhmät

Tarjoamme runsaasti erilaisia liikuntamuotoja. Meillä voit kuntoutua alllasjumpassa, kuntosalilla, jumppasalilla tai näiden kombinaatioilla. Voi käydä karatessa, palloilutreeneissä, pelata padelia tai pingistä. Asahi sopii kaikille.

Mieltäsi voit rauhoittaa sydän-mindfullnes tunneilla.

Katso tarkemmat liikuntaryhmien kuvaukset

 

Ohjaajat

Liikuntaryhmiämme ohjaavat innostavat ammattilaisohjaajat.

Tutustu ohjaajiin

Sydän-mindfullnes

Yhdistyksemme jäsenet ovat saaneet jo useita vuosia kokeneen ohjaajamme luotsaamana nauttia rauhoittavista ja terveyttä lisäävistä sydän-mindfullnes tunneista. Jos mielesi hapuilee tai tarvitset itsellesi rauhoittavaa aikaa, kaiken kiireen keskellä, tule kanssamme sydän-mindfullnes tunneille.

 

Lue lisää sydän-mindfullnessista

Ikäihmisten liikuntahanke

Helsingin kaupunki on mahdollistanut yhdistyksellemme tarjota  kaikille helsinkiläisille avoimia liikuntatunteja ja erilaisia ulkoliikuntamuotoja, joihin usein on yhdistetty jokin kulttuuritapahtuma.

Lue lisää hankkeesta

Kerhot

Helsingin sydänkuntoutus järjestää liikunnallisia kerhoja kuten esimerkiksi pingis, padel ja biljardikerhot. Kerhoja vetävät vertaistukiohjaajat.

Lue lisää kerhotoiminnasta

 

Kevään 2024 toimintaesite

Uusi toimintaesitteemme on ilmestynyt. Toimintaesite ilmestyy kaksi kertaa vuodessa ja painettu versio postitetaan jäsenille. Esitteestä löydät keväälle suunniteltuja tapahtumia ja tietoa yhdistyksestä.

Tutustu kevään 2024 toimintaan.

TUTUSTU TOIMINTAESITTEESEEN

Liity jäseneksi Helsingin Sydänkuntoutus ry:hyn

Jäsenenä olet osa suurta sydänyhteisöä. Jäsenenä tuet paikallista, alueellista ja valtakunnallista sydäntyötä. Järjestämme yhdessä alueemme piirin kanssa toimintaa, tarjoamme mahdollisuuden kokemusten jakamiseen sekä annamme vertaistukea. Liittymällä jäseneksi saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän laadukkaan Sydän-lehden, joka tarjoaa ajankohtaista tietoa sydänterveydestä.

LIITY JÄSENEKSI Helsingin Sydänkuntoutus ry

Tutustu toimintaan alueellamme

Tapahtumakalenterista näet meidän ja alueemme sydänpiirin järjestämät tapahtumat tällä alueella.

Tutustu tapahtumakalenteriin

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot