Hyppää sisältöön

 

Tule mukaan toimintaamme!

Helsingin Sydänkuntoutus ry järjestää monipuolista liikunnallista kuntoutusta sekä stressinhallintaan ja mielen hyvinvointiin tähtäävää toimintaa ja kursseja. Tavoitteena on myös vähentää liikkumiseen liittyviä pelkoja sekä innostaa omatoimiseen liikuntaan. Tervetuloa kaikki sydänterveydestä kiinnostuneet mukaan meidän monipuoliseen toimintaamme!

 

Ajankohtaista

Lounas kevätkauden kunniaksi lauantaina 2.3.2034 klo 12.00 Ravintola Bryk, Arabiakeskus. Lue lisää.

Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous 3.4.2024 kello 18.00 Sydäntalon auditorio, Oltermannintie 8. Lue lisää.

Forever Young teatteriesitys 20.4.2024 klo 18.30 Helsingin kaupungin teatteri, Arena näyttämö. Lue lisää.

Kevään liikunnat ovat alkaneet

Toimintamme keskittyy Sydäntalolle Helsingin Oulunkylässä, Oltermannintie 8. Katso kevään aikataulut ja varaa paikkasi ryhmiin. Voit tutustua tarjoamiimme lukuisiin liikuntavaihtoehtoihin ja katsoa myös ohjaajiemme esittelyt.

Kaikilla helsinkiläisillä +65 on mahdollisuus osallistua järjestämiimme ilmaisiin hanketunteihin. Yhdistyksen omat tunnit ovat maksullisia kuten ennenkin.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset ryhmiin:

Sirpa, sirpa.tuominen@live.fi , 0415229023

Annika, annikarinne@gmail.com , 0405384564

 

Seuraa meitä: https://www.facebook.com/sydankuntoutus/

Tietoa sydänterveydestä ja hyvinvoinnista

Sydan.fi verkkopalvelumme tarjoaa monipuolista tietoa niin sydänsairauksista, niiden hoidosta, liikunnasta, ruoasta, unesta ja muista elintavoista sekä mielen hyvinvoinnista. Tutustu myös Sydänmerkin herkullisiin resepteihin!

Lue lisää

Vertaistukea ja kursseja

Sairastuminen herättää usein monia huolia ja kysymyksiä. Haluaisitko keskustella koulutetun vertaistukihenkilön kanssa? Etsitkö sydänsairastuneille tarkoitettuja kursseja? Tutustu Sydänliiton tarjoamaan tukeen sairastuneille.

Lue lisää

Innostavaa toimintaa ja yhdessä oloa

Tutustu yhdistyksemme toimintaan ja lähde mukaan osallistumaan tai vaikka järjestämään toimintaa – ihan miten vain itse haluat.

Lue lisää

KEVÄT 2024 TOIMINTAESITE

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot