Hyppää sisältöön

Tule mukaan toimintaamme!

Helsingin Sydänkuntoutus ry järjestää monipuolista liikunnallista kuntoutusta sekä stressinhallintaan ja mielen hyvinvointiin tähtäävää toimintaa ja kursseja. Tavoitteena on myös vähentää liikkumiseen liittyviä pelkoja sekä innostaa omatoimiseen liikuntaan. Tervetuloa kaikki sydänterveydestä kiinnostuneet mukaan meidän monipuoliseen toimintaamme!

 

Ajankohtaista

Hyvää, rentouttavaa ja aurinkoista kesää! Jatkamme taas syksyllä.

Syksyn 2024 jumppa-aikataulu ja lukujärjestys on julkaistu. Tutustu ja varaa paikkasi! Aikataulut Lukujärjestys

 Tule mukaan toimintaamme!

 

Kuvia ja kertomuksia menneistä tapahtumista pääset katsomaan kuvagalleriasta.

Liikunnat alkavat taas syksyllä

Toimintamme keskittyy Sydäntalolle Helsingin Oulunkylässä, Oltermannintie 8. Katso syksyn aikataulut ja varaa paikkasi ryhmiin. Voit tutustua tarjoamiimme lukuisiin liikuntavaihtoehtoihin ja katsoa myös ohjaajiemme esittelyt.

Kaikilla helsinkiläisillä +65 on mahdollisuus osallistua järjestämiimme ilmaisiin hanketunteihin. Yhdistyksen omat tunnit ovat maksullisia kuten ennenkin.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset ryhmiin:

Annika, annikarinne@gmail.com , 0405384564

Sirpa, sirpa.tuominen@live.fi , 0415229023

Seuraa meitä: https://www.facebook.com/sydankuntoutus/

Tietoa sydänterveydestä ja hyvinvoinnista

Sydan.fi verkkopalvelumme tarjoaa monipuolista tietoa niin sydänsairauksista, niiden hoidosta, liikunnasta, ruoasta, unesta ja muista elintavoista sekä mielen hyvinvoinnista. Tutustu myös Sydänmerkin herkullisiin resepteihin!

Lue lisää

Vertaistukea ja kursseja

Sairastuminen herättää usein monia huolia ja kysymyksiä. Haluaisitko keskustella koulutetun vertaistukihenkilön kanssa? Etsitkö sydänsairastuneille tarkoitettuja kursseja? Tutustu Sydänliiton tarjoamaan tukeen sairastuneille.

Lue lisää

Innostavaa toimintaa ja yhdessä oloa

Tutustu yhdistyksemme toimintaan ja lähde mukaan osallistumaan tai vaikka järjestämään toimintaa – ihan miten vain itse haluat.

Lue lisää

KEVÄT 2024 TOIMINTAESITE

 

Jäsenrekisteri ja tietosuojaseloste

Sydänyhdistykset ja Sydänliitto käsittelevät henkilötietoja, jotta voimme toteuttaa ja kehittää toimintaa, hallinnoida jäsenyyksiä ja viestiä toiminnasta. Tietojen käsittely on tarpeen esimerkiksi laskutusta ja jäsentiedotteita varten.

Sydänliiton tietosuojaselosteen löydät täältä.

Helsingin Sydänkuntoutus ry:n tietosuojaseloste:

HST_rekisteriseloste_2024

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot