Hyppää sisältöön
Etusivu / Paljon Onnea 50-vuotiaalle

Helsingin Sydänkuntoutus on tänä vuonna monin eri tavoin huomioinut 50-vuotista taivaltaan ja pitänyt esillä niitä asioita, jotka ovat kantaneet, kannustaneet ja pitäneet yllä niitä asioita, joiden puolesta yhdistys toimii.

Tiistaina 22.11.2022 kokoontui Sydäntalolla yli 60 yhdistyksemme jäsentä ja läheistä juhlistamaan Helsingin Sydänkuntoutus ry:n 50-vuotista taivalta. Iloisen puheensorinan keskeltä saimme kuulla muisteluita vuosikymmenten takaa ja myös viime vuosilta.

 

Tilaisuudessa jaettiin Sydänliiton ansiomerkkejä aktiivisesti ja uskollisesti yhdistyksen ja sen jäsenten eteen tehdystä työstä. Yhteensä merkkien saajia oli 12. Kultaisen ansiomerkin sai 7 henkilöä ja hopeisen 5 henkilöä. Kultaisen ansiomerkin saa vähintään 15 vuoden ja hopeisen merkin vähintään 8 vuoden vapaaehtoisesta toiminnasta yhdistyksen hyväksi.  Paljon onnea merkin saajille.  

 

Yhdistys kutsui kunniajäseneksi Seppo Heikki Salosen. Tilaisuudessa hän esitteli toimittamansa  yhdistyksen 50-vuotisjulkaisun ”Yhä Sydämen Asialla”.
Kirjaa saa ostaa 5 € hintaan (kirjan välissä on lasku) esim. liikuntatuntien yhteydessä ohjaajilta tai hallituksen jäseniltä, joiden yhteystiedot löytyvät toimintaesitteestä tai täältä kotisivuilta yhteystiedot -otsikon alta. Myös tulevan Suuren Sydänkonsertin yhteydessä 3.12.2022 kirjoja on saatavilla.

 

Olemme ylpeitä yhdistyksestämme ja katsomme tulevaisuuteen luottavaisin ja positiivisin mielin.

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot