Hyppää sisältöön

Tervetuloa mukaan!

Tervetuloa Kemin Seudun sydänyhdistyksen verkkosivuille. Tarjoamme tietoa, tukea ja monipuolista toimintaa sydänsairastuneille sekä kaikille terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Tule piipahtamaan toimistolla Keskuspuistokatu 28:n toisessa kerroksessa (hissi on), olemme paikalla ainakin maanataisin klo 11-13!

Yhdessäoloa, tietoa ja tukea

Oletko kiinnostunut paikallisesta sydäntoiminnasta? Tutustu tapahtumakalenterin kautta tapahtumiin ja toimintaan. Lähde mukaan ja vaikuta samalla siihen, minkälaista toimintaa järjestämme kaikille kiinnostuneille. Olet tervetullut mittauksiin, sydänkerhoon, retkille, käsityö- ja jumppakerhoon sekä kaikenlaiseen tapahtumaan.

Tietoa sydänterveydestä ja hyvinvoinnista

Yhdistyksemme ja Sydan.fi verkkopalvelu tarjoaa monipuolista tietoa niin sydänsairauksista, niiden hoidosta, liikunnasta, ruoasta, unesta ja muista elintavoista sekä mielen hyvinvoinnista. Tutustu myös Sydänmerkin herkullisiin resepteihin! Sydänkerhossa keskustelemme syksyn aikana kahvikupposen kera mm ruuasta ja liikunnasta.

Lue lisää

Vertaistukea ja kursseja

Sairastuminen herättää usein monia huolia ja kysymyksiä. Haluaisitko keskustella koulutetun vertaistukihenkilön kanssa? Etsitkö sydänsairastuneille tarkoitettuja kursseja? Tutustu yhdistyksen ja Sydänliiton tarjoamaan tukeen sairastuneille.

Lue lisää

Innostavaa toimintaa ja yhdessä oloa

Tutustu yhdistyksemme toimintaan ja lähde mukaan osallistumaan tai vaikka järjestämään toimintaa – ihan miten vain itse haluat.

Lue lisää

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot