Hyppää sisältöön

3 posts found.

Date selected: lokakuu 2023

Clear search

Ulkoilua ja nokipannukahvia Kalalammella 09.10.2023

Kävelimme kauniissa, mutta hivenen koleassa säässä Kalalammelle maanantaina 09.10.2023. Päästyämme perille meitä odotti hyvä kahvin tuoksu. Puheenjohtajamme oli apureineen loihtinut hyvät nokipannukahvit ja muut tarjoamiset. Aikamme kahvista ja tarjoamisista nautittuamme lähdimme tyytyväisin mielin kotiin.  

Lue artikkeli

02.102023 Sydänkerho

Alkukahvien jälkeen meillä oli Lokakuun sydänkerhossa Tuulensuojassa vierailevana luennoitsijana Etelä-Suomen Sydänpiirin pj Eero Salo. Hän kertoi piirin toiminnasta ja Etelä-Suomen ja Kymenlaakson Sydänpiirien yhdistymisestä vuoden 2024 alusta. Kerhon lopussa oli myös pienimuotoiset arpajaiset.

Lue artikkeli

Sydänpäivän konsertti 29.9.2023 Järvenpäässä

Maailman sydänpäivänä 29.9.2023 järjestettiin Sydänpäivän konsertti Järvenpää-talolla. Tarjolla oli laaja kattaus lahjakkaiden ja sydämellisten henkilöiden esityksiä ja koskettavia puheenvuoroja toivosta. Päähenkilöinä tapahtumassa olivat sydänsairastuneet, joiden tarinat tehtiin näkyväksi ja koettavaksi musiikin ja modernin tanssin kautta. Esiintyjinä olivat Kaj Kunnas, Arja Koriseva, Kalle Virtanen, pianovirtuoosi Stefanie Tuurna, Tuusulanjärvi Big Band sekä tanssija Anniina Ukkonen. Konserttitapahtuma tarjosi […]

Lue artikkeli
Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot