Hyppää sisältöön

Maaliskuun sydänkerho 4.3.2004 Tuulensuojassa

Maaliskuun sydänkerhossa katsottiin yhdessä Päivi Ronkaisen etäluento Täyttä elämää sepelvaltimotaudin kanssa. Seniori-Make laulatti taas kerholaisia, eikä pidä unohtaa maukkaita kahveja hyvän pullan kera.

Lue artikkeli

Helmikuun sydänkerho 5.2.2024

Helmikuun viidennen päivän maanantaina kokoonnuimme vuoden ensimmäiseen sydänkerhoon Tuulensuojaan. Ensin kahvittelimme ja sen jälkeen Kouvolan Seudun Muisti ry:n toiminnanjohtaja Tarja Levonen piti meille muistikummituokion, jossa saimme tietoa muistiasioista, millaisia oireita muistisairaus aiheuttaa ja miten muistisairas ihminen kohdataan. Seniori-Make laulatti kerholaisia.

Lue artikkeli

Sydänkerho 6.11.2023

Tapasimme marraskuun sydänkerhossa maanantaina 6.11.2023. Sonja Reinamo Oma Säästöpankista  kertoi ajankohtaisista pankkiasioista. Oma Säästöpankki tarjosi myös kakkukahvit ja arvontaa. Senior Make hoiti musisoinnin.

Lue artikkeli

Ulkoilua ja nokipannukahvia Kalalammella 09.10.2023

Kävelimme kauniissa, mutta hivenen koleassa säässä Kalalammelle maanantaina 09.10.2023. Päästyämme perille meitä odotti hyvä kahvin tuoksu. Puheenjohtajamme oli apureineen loihtinut hyvät nokipannukahvit ja muut tarjoamiset. Aikamme kahvista ja tarjoamisista nautittuamme lähdimme tyytyväisin mielin kotiin.  

Lue artikkeli

02.102023 Sydänkerho

Alkukahvien jälkeen meillä oli Lokakuun sydänkerhossa Tuulensuojassa vierailevana luennoitsijana Etelä-Suomen Sydänpiirin pj Eero Salo. Hän kertoi piirin toiminnasta ja Etelä-Suomen ja Kymenlaakson Sydänpiirien yhdistymisestä vuoden 2024 alusta. Kerhon lopussa oli myös pienimuotoiset arpajaiset.

Lue artikkeli

Sydänpäivän konsertti 29.9.2023 Järvenpäässä

Maailman sydänpäivänä 29.9.2023 järjestettiin Sydänpäivän konsertti Järvenpää-talolla. Tarjolla oli laaja kattaus lahjakkaiden ja sydämellisten henkilöiden esityksiä ja koskettavia puheenvuoroja toivosta. Päähenkilöinä tapahtumassa olivat sydänsairastuneet, joiden tarinat tehtiin näkyväksi ja koettavaksi musiikin ja modernin tanssin kautta. Esiintyjinä olivat Kaj Kunnas, Arja Koriseva, Kalle Virtanen, pianovirtuoosi Stefanie Tuurna, Tuusulanjärvi Big Band sekä tanssija Anniina Ukkonen. Konserttitapahtuma tarjosi […]

Lue artikkeli

Liikuntailtapäivä Pioneeripuiston luontopolulla Korialla 14.9.2023

Vietimme liikunnallista iltapäivää Korian Pioneeripuiston luontopolulla 14.9.2023. Mukana oli iloinen joukko reippaita ulkoilijoita. Sää suosi meitä.

Lue artikkeli
Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot