Hyppää sisältöön
Etusivu / Uutta toimintaa kevääseen etäyhteyksin: Työikäisten <3-illat (linkki päivitetty!) ja etäohjattu kehonhuolto

Jäsenkyselyissä on noussut esiin toive ilta-aikaan järjestetystä ja työikäisille suunnatusta toiminnasta. Tänä keväänä alkavat siis Työikäisten <3-illat ja kokeilu etäohjatusta kehonhuollosta.

 

Työikäisten <3-illat

Kevään etätapaamiset (Whereby)
11.4. klo 18.30 (Kehonhuollon jälkeen) ja
16.5. klo 18!
Syksyn kokoontumisillat sovitaan myöhemmin.

Ensimmäisillä kerroilla kokoonnumme vertaistuellisesti, eli tutustumme toisiimme ja jaamme ajatuksia, tunteita ja kokemuksia sairastumisesta, sairauden kanssa elämisestä ja toipumisen polusta sekä mahdollisista muutoksista elämässä. Illassa on mukana Sydänliiton koulutuksen käyneitä vertaistukihenkilöitä.

Tavoitteena on vertaistuen lisäksi kuulla toiveita osallistujilta, millaisia työikäisten tapaamisia ja tapahtumia etänä sekä mahdollisesti kasvokkain toivottaisiin. Työikäisille tarkoitettua toimintaa kokeillaan aluksi etänä yhteisesti koko Pohjoisella sydänalueella, eli tapaamisiin kutsutaan väkeä erityisesti Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun ja Lapin alueilta.

Työikäisten <3-iltaan osallistuminen ei sido sinua mihinkään. Ilta on oivallinen keino tutustua toisiimme, vaikka omalta kotisohvalta. Ilta järjestetään Wherebyllä.

Olet ehkä jo saattanut ensimmäisellä kerralla klikata mukaan Työikäisten <3-iltaan, mutta linkki ei ole toiminut oikein. Tämä on harmillista, ja selvisi meille vasta illan jälkeen, että tapahtumakalenterissa ollut linkki ei toiminutkaan. Nyt emme ota riskejä, vaan vaihdoimme uudelle alustalle, jonka linkki on niinkin yksinkertainen kuin whereby.com/lapinsydanpiiri .

Wherebyta voi käyttää rekisteröitymättä ja selaimessa. Kun klikkaat liittymislinkistä, kysyy sivu nimesi sekä lupaa käyttää kameraa ja mikrofonia. Luvan antamalla voit osallistua keskusteluun ja laittaa halutessasi videon päälle tapaamisessa. Mikäli kameralle ja mikrofonille ei anna tässä vaiheessa lupaa, voit kuitenkin liittyä keskustelutilaan, mutta mikrofonia ja kameraa ei saa enää tapaamisen aikana päälle. Kameraa ja mikrofonia ei tosiaan tarvitse itse alustalla pitää koko aikaa päällä, vaikka tässä vaiheessa antaakin sivulle luvan käyttää niitä.

Liittyminen:

1. Kirjoita nimesi

2. This service wants to use your camera and microphone -> Request permissions

3. Join meeting

TULE MUKAAN!

Etäohjattu kehonhuolto:

Kehonhuoltoa:
11.4. kello 18-18:30
18.4. kello 18-18:30
25.4. kello 18-18:30
2.5. kello 18-18:30
9.5. kello 18-18:30
Etänä ohjattava kehonhuolto on lempeä ja rentouttava hetki, joka sisältää venyttelyä, pehmeitä liikkeitä sekä hengitys- ja rentoutusharjoituksia. Hetken päätavoitteena on oman kehon kuuntelu sekä hyvä olo. Siirretään yhdessä ajatukset hetkeksi pois arkipäivän kiireistä. Tuokio soveltuu niin aloittelevalle kuin kokeneellekin liikkujalle.

Tarvitset vain laitteen, jolla voit avata Teamsin ja rauhallisen tilan, jossa mahdut tekemään venytyksiä. Teamsiä voi käyttää sekä sovelluksesta että selaimesta. Selaimessa käytettynä suositellaan Edgen, Chromen, Safarin tai Firefoxin uusinta versiota. Mobiililaitteelle suositellaan sovellusta, jonka voi ladata ilmaiseksi laitteen sovelluskaupasta.

Ohjaajana toimii Lapin liikunnan terveysliikunnan kehittäjä Riina Jänkälä.

Etäohjattu kehonhuolto on osallistujille maksuton kokeilu, jonka mahdollistaa Pohjoisen sydänten elinvoima -hanke.

Tästä linkistä kehonhuollon Teamsiin:

 

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot