Hyppää sisältöön

Tule mukaan Liperin Sydänyhdistyksen toimintaan!

Tervetuloa Liperin Sydänyhdistyksen verkkosivuille. Yhdessä Pohjois-Karjalan Sydänpiirin kanssa tarjoamme tietoa, tukea ja monipuolista toimintaa sydänsairastuneille sekä kaikille terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan!

Yhdessäoloa, tietoa ja tukea

Oletko kiinnostunut Liperin Sydänyhdistyksen toiminnasta? Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan toimintaamme ja tähän tärkeään sydäntyöhön!

Tutustu tapahtumakalenterimme kautta Liperin Sydänyhdistyksen ja Pohjois-Karjalan Sydänpiirin järjestämiin tapahtumiin ja toimintaan. Lähde mukaan ja vaikuta samalla siihen, minkälaista toimintaa järjestämme alueellamme.

Tietoa sydänterveydestä ja hyvinvoinnista

Sydan.fi verkkopalvelumme tarjoaa monipuolista tietoa niin sydänsairauksista, niiden hoidosta, liikunnasta, ruoasta, unesta ja muista elintavoista sekä mielen hyvinvoinnista. Tutustu myös Sydänmerkin herkullisiin resepteihin!

Lue lisää

Vertaistukea ja kursseja

Sairastuminen herättää usein monia huolia ja kysymyksiä. Haluaisitko keskustella koulutetun vertaistukihenkilön kanssa? Etsitkö sydänsairastuneille tarkoitettuja kursseja? Tutustu Sydänliiton tarjoamaan tukeen sairastuneille.

Lue lisää

Innostavaa toimintaa ja yhdessä oloa

Tutustu yhdistyksemme toimintaan ja lähde mukaan osallistumaan tai vaikka järjestämään toimintaa – ihan miten vain itse haluat.

Lue lisää

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot