Hyppää sisältöön

Ilmainen 28 päivää ilman ohjaajakoulutus

28 päivää ilman -ohjaajakoulutus 10.10.2023 toteutetaan TEAMS-yhteydellä klo 9-15.30. Koulutus on suunnattu hyvinvointialuiden ja järjestöjen toimijoille. Koulutus on ilmainen.

koulutukseen ilmoittautuminen tästä linkistä

Koulutuksen jälkeen ryhmätoiminnan aloittaville ohjaajille järjestetään 4 tukiklinikkaa Teams-yhteydellä. Tukiklinikalle ilmoittautuminen tapahtuu alla olevaan sähköpostiin. Tukiklinikalle voi osallistua vain, jos on ensin osallistunut peruskoulutukseen.

Lisätiedot ja tukiklinikoille ilmoittautuminen: tarja.ikonen@sydan.fi

koulutusohjelma tästä linkistä

Eroon nikotiinista – 28 päivää ilman tuella

Teams yhteydellä tuotettavat www.28paivaailman.fi tukitapaamiset tukevat nikotiinista vieroittautumista. Tapaamiset sopivat kun haluat eroon tupakasta, nuuskasta, sähkösavukkeesta tai nikotiinikorvaushoidosta. Tapaamista saat yksilöllisen vieroittautumisen polun, joka tukee juuri Sinua. Palvelu on ilmainen.

Ilmoittaudu tästä

Jos haluat henkilökohtaista neuvontaa nikotiinista vieroittumiseksi, varaa aika sähköpostilla tarja.ikonen@sydan.fi

Savuton ja nikotiiniton toimintakulttuuri

Työyhteisön savuttomuuspäätös tukee työntekijöiden terveyttä ja vahvistaa motivaatiota nikotiinin käytön lopettamiseen. Savuttoman toimintakulttuurin edistämisen ovat valinneet yritykset, kunnat ja muut julkisen sektorin toimijat ja järjestöt. Työyhteisön savuton toimintakulttuuri tukee myös työntekijän tavoitetta päästä eroon nikotiinin käytöstä. Tutustu toimintaan  alla.

Savuton kunta, yhteisö tai yritys

Jos yrityksesi haluaa mukaan Savuton Kunta / Savuton Työpaikka -ohjelmaan, ota yhteys Tarja Kristiina Ikonen puhelimitse 0500 574 642 tai sähköpostilla tarja.ikonen@sydan.fi

 

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot