Hyppää sisältöön

Terveysneuvonta

Tarvitsetko ravitsemus- tai terveysneuvontaa? Voit varata meiltä ravitsemusneuvontaa, terveysarvojen mittauksia tai muuta terveyteen liittyvää neuvontaa ja ohjausta. Ota yhteyttä meihin: savo@sydan.fi tai 017 261 1834.

Sydänpiste

Terveysarvojen mittauksia ja neuvontaa Kauppakeskus Apajassa, Kauppakatu 45, Kuopio. Mittauspäivät tiistaisin ja torstaisin kello 10-12.

HUOM. Mittaukset ovat tauolla talvi- ja syyslomaviikolla, kesä-heinäkuussa sekä joulun välipäivinä.

Tehtävät mittaukset ovat kolesteroli, kolesterolierittely, hemoglobiini, verensokeri, verenpaine ja rytmin mittaus. Mittaukset ovat maksullisia. Muutokset mahdollisia tapahtuma- ja loma-aikoina.

Toteutamme terveysarvojen mittauksia myös ryhmille ja yhteisöille sopimuksen mukaan. Tiedustelut ja varaukset 017 261 1834 tai mari.harkonen@sydan.fi

Ravitsemusneuvonta

Voit varata tiettyyn ravitsemusongelmaan liittyvän neuvontakerran tai kolmen kerran neuvontapaketin. Saat konkreettisia ohjeita ruokailutottumusten muuttamiseen ja arjen hyviin valintoihin sekä jatko-ohjauksena seurantakäynnin. Neuvonta on maksullista.

Tiedustelut ja varaukset 017 261 1834 tai mari.harkonen@sydan.fi

Eroon nikotiinista – www.28paivaailman.fi -palvelu

www.28paivaailman.fi -tukitapaamiset tukevat nikotiinista vieroittautumista. Palvelu sopii sinulle, joka haluat eroon tupakasta, nuuskasta, sähkösavukkeesta tai nikotiinikorvaushoitotuotteesta. Ilmoittautumiset verkkopalvelussa. Palvelu on ilmainen.

Henkilökohtainen neuvonta nikotiinista vieroittumiseksi toteutetaan Teams-yhteydellä. Palvelussa kartoitetaan nikotiinin käyttöhistoria, käyttötottumukset ja tehdään henkilökohtainen lopettamissuunnitelma. Neuvonta on maksullista.

Lisätietoja ja ajanvaraukset 0500 574 642 tai sähköpostilla tarja.ikonen@sydan.fi

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot