Skip to content

Terveysneuvonta

Tarvitsetko ravitsemus- tai terveysneuvontaa? Voit varata meiltä ravitsemusneuvontaa, terveysarvojen mittauksia tai muuta terveyteen liittyvää neuvontaa ja ohjausta. Ota yhteyttä meihin: savo@sydan.fi tai 017 261 1834.

Terveysmittaukset

Mittauksiin ja neuvontaan voi varata ajan tiistaille tai torstaille. Varaukset numerosta 017 261 1834. Mittauksia tehdään toimistollamme osoitteessa Haapaniemenkatu 21 A, 2. kerros ja Apaja, Kuopio.

Tehtävät mittaukset ovat kolesteroli, kolesterolierittely, hemoglobiini, verensokeri ja verenpaine. Mittaukset ovat maksullisia. Muutokset mahdollisia tapahtuma- ja loma-aikoina.

Toteutamme terveysarvojen mittauksia myös ryhmille ja yhteisöille sopimuksen mukaan. Tiedustelut ja varaukset 017 261 1834 tai mari.harkonen@sydan.fi

Ravitsemusneuvonta

Voit varata tiettyyn ravitsemusongelmaan liittyvän neuvontakerran tai kolmen kerran neuvontapaketin. Saat konkreettisia ohjeita ruokailutottumusten muuttamiseen ja arjen hyviin valintoihin sekä jatko-ohjauksena seurantakäynnin. Neuvonta on maksullista.

Tiedustelut ja varaukset 017 261 1834 tai mari.harkonen@sydan.fi

Eroon nikotiinista – www.28paivaailman.fi -palvelu

www.28paivaailman.fi -tukitapaamiset tukevat nikotiinista vieroittautumista. Palvelu sopii sinulle, joka haluat eroon tupakasta, nuuskasta, sähkösavukkeesta tai nikotiinikorvaushoitotuotteesta. Ilmoittautumiset verkkopalvelussa. Palvelu on ilmainen.

Henkilökohtainen neuvonta nikotiinista vieroittumiseksi toteutetaan Teams-yhteydellä. Palvelussa kartoitetaan nikotiinin käyttöhistoria, käyttötottumukset ja tehdään henkilökohtainen lopettamissuunnitelma. Neuvonta on maksullista.

Lisätietoja ja ajanvaraukset 0500 574 642 tai sähköpostilla tarja.ikonen@sydan.fi

Search

Found 0 results