Hyppää sisältöön

Tule mukaan toimintaamme!

Tervetuloa verkkosivuillemme. Yhdessä alueemme yhdistysten kanssa tarjoamme tietoa, tukea ja monipuolista toimintaa sydänsairastuneille sekä kaikille terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Voit seurata meitä myös Facebookissa ja Instagramissa. Tervetuloa mukaan!
Facebook
Instagram

Alueen Sydänyhdistykset

Alueemme yhdistykset järjestävät monipuolista toimintaa kuten esimerkiksi liikuntaa, retkiä, luentoja ja keskustelukerhoja. Tutustu oman asuinalueesi yhdistyksen toimintaan ja lähde mukaan – osallistumaan tai vaikka järjestämään toimintaa – ihan miten vain itse haluat.  Tutustu sydänalueeseen ja tämän alueen yhdistysten toimintaan näillä sivuilla ja ota rohkeasti yhteyttä.

Yhdistysten yhteystiedot

 

Tietoa sydänterveydestä ja hyvinvoinnista

Sydan.fi verkkopalvelumme tarjoaa monipuolista tietoa niin sydänsairauksista, niiden hoidosta, liikunnasta, ruoasta, unesta ja muista elintavoista sekä mielen hyvinvoinnista. Tutustu myös Sydänmerkin herkullisiin resepteihin!

Lue lisää

Vertaistukea ja kursseja

Sairastuminen herättää usein monia huolia ja kysymyksiä. Haluaisitko keskustella koulutetun vertaistukihenkilön kanssa? Etsitkö sydänsairastuneille tarkoitettuja kursseja? Tutustu Sydänliiton tarjoamaan tukeen sairastuneille.

Lue lisää

Tietoa uutiskirjeestä

Tilaa Savon Sydänalueen uutiskirje ja saat ajankohtaista tietoa toiminnasta ja palveluistamme.

Tilaa uutiskirje

Cardu-sovelluksen voit ladata älypuhelimesi sovelluskaupasta tai osoitteesta www.cardu.com/savonsydanpiiri. Cardun lataaminen ja käyttö on ilmaista. Cardun lataamisohjeen löydät täältä.

Savon Sydänalueen järjestämää koulutusta tukee Opintokeskus Sivis.

 

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot