Hyppää sisältöön

Tuetut virkistyslomat

Tuettuja lomia toteutetaan STEAn tuella ja yhteistyössä Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry:n ja Hyvinvointilomat ry:n kanssa. Lomatukea myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Hakeminen ei edellytä järjestön jäsenyyttä.

Lomien omavastuuosuus on noin 25 €/vrk/henkilö. Lomiin sisältyy täysihoito, majoitus kahden hengen huoneessa ryhmäkohtainen ohjelma, yleinen vapaa-ajanohjelma, lomapaikan allasosaston ja kuntosalin käyttö.

 Alla haussa olevat lomat, hakuohjeen ja yhteystiedot loman järjestäjiin.

 

Lomatuen myöntämiskriteerit:

  • Ensi kertaa lomaa hakevat ovat etusijalla. Pidämme tärkeänä, että mahdollisimman moni tuettua lomaa tarvitseva pääsee lomalle vähintään kerran.
  • Tuetun loman voi saada maksimissaan kolmen vuoden välein ja enintään kolme kertaa kymmenen vuoden aikana. Eli vuoden 2024 lomia myönnettäessä katsotaan, että onko vuosina 2015-2023 ollut enintään kaksi lomaa, jolloin vuonna 2024 voidaan myöntää kolmas loma.
  • Lomatuen myöntämisessä huomioidaan myös muiden lomajärjestöjen myöntämät lomatuet, jotka näkyvät hakijan rekisteritiedoissa. Rekisterissä näkyvät muiden lomajärjestöjen hakijalle aikaisemmin myöntämien tuettujen lomien ajat, mutta ei muita hakuun liittyviä tietoja.

Vertaislomat aikuisille

  • Savon Sydänalue on hakenut alueemme sydänpotilaille tuettuja lomia vuodelle 2025, tiedotamme tulevista lomista tällä sivulla.
Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot