Hyppää sisältöön

Terveyden edistämisen palvelut yrityksille ja yhteisölle

Voitte tilata terveyden edistämiseen, ravitsemukseen ja savuttomuuteen liittyvä luentoja sekä työhyvinvointipäiviin liittyviä toimintoja meiltä. Valittavia palveluja ovat terveysluennot, terveysarvojen ja tottumusten seulonta sekä henkilökohtainen terveysneuvonta.

Lisätietoja saatte sähköpostilla savo@sydan.fi tai puhelimitse toiminnanjohtajalta 0500 574 642 ja palveluvastaavalta 050 919 4027.

Haluatteko estää viruspandemioiden etenemistä organisaatiossanne?

Huolellinen käsienpesu, vähintään 2 metrin turvaetäisyys ja suojautuminen ovat entistä tärkeämpiä uusien viruksen vastaisessa taistelussa

Olemme tuottaneet 3 erilaista julistetta ”Pese kädet” – ”Säilytä turvaväli” – ”Suojaa Virukselta”, joiden selkeällä ja yksinkertaisella sanomalla voidaan tehostaa ohjeiden noudattamista ja muistuttaa erityisesti kouluissa, päiväkodeissa ja työpaikoilla toimintakulttuurista.

Voit tilata oman kuntasi/yrityksesi/yhteisösi logolla varustettuja julisteita tai Sydän tekee hyvää -logolla varustettuja julisteita. Julisteisiin voi tutustua ja tilata tästä linkistä.

Julisteet on tuotettu yhteistyössä Mindcom Oy kanssa. Painatuksesta vastaa Offsetpaino L. Tuovinen Ky. Julisteen koko on A3 (297mm x 420 mm). Tuotteet toimitetaan suoraan tilaajalle.

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot