Hyppää sisältöön

Tietoa sydänterveydestä

Savon Sydänalue ja verkkopalvelumme tarjoavat monipuolista tietoa sydänsairauksista, niiden hoidosta, liikunnasta, ruoasta, muista elintavoista ja mielen hyvinvoinnista. Kun haluat henkilökohtaista neuvontaa, ota meihin yhteys sähköpostilla savo@sydan.fi tai soittamalla toimistolle 017 261 1834. Asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä.

Miten voin vaikuttaa itse omaan terveyteeni?

Oletko ahkera luonnossa liikkuja? Tai onko kirjan lukeminen sohvalla parasta, mitä tiedät? Nämä ovat kumpainenkin oikein hyviä elintapoja. Hyvään elämään kuuluu niin lepo kuin liikunta, herkullinen ruoka kuin unikin – jokaista hyvässä suhteessa. Kansanterveyteen perehtynyt asiantuntijamme Tarja Kristiina Ikonen vastaa elintapakysymyksiisi. Tavoitat hänet sähköpostilla tarja.ikonen@sydan.fi tai puhelimella 0500 574 642.

Löydät myös sydan.fi -verkkopalvelusta tietoa sydänterveydestä ja hyvinvoinnista.

Kolmio vai neliö, lautasmalli vai ruokarytmi?

Syömisen ei tarvitse olla vaikeampaa kuin se on. Terveellisen ruokavalion perustat ovat loppujen lopuksi hyvin yksinkertaisia. Ravitsemusasiantuntijamme Mari Härkönen vastaa kysymyksiisi. Hänet tavoitat sähköpostilla mari.harkonen@sydan.fi tai puhelimella 050 919 4027.

Tutustu myös sydan.fi -palvelun Ruoka ja Ravitsemus -osion artikkeleihin.

LUE LISÄÄ

Tietoa sydänsairauksista helposti ja ymmärrettävästi

Etsitkö tietoa sydänsairauksista ja niiden hoidoista? Sydan.fi -palvelun Sydänsairaudet osio pitää sisällään asiantuntijoiden tekemiä fakta-artikkeleita sydänsairauksista. Palvelusta löytyy myös asiantuntijoiden vastauksia lukijoiden kysymyksiin sekä tarinoita elämästä sairauden kanssa.

Yksilöllistä tukea ja neuvontaa saat osallistumalla sydänkursseille. Tutustu niihin ja toimita hakulomakkeesi sähköpostilla savo@sydan.fi tai postitse Savon Sydänalue Ry, Haapaniemenkatu 21 a, 70110 Kuopio.

 

KURSSIT

 

FAKTAA

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot