Hyppää sisältöön

Savon Sydänpiirin sydänkurssit

Sydänkursseille osallistuminen lisää ymmärrystä sairaudesta ja lieventää sairauden tuomaa pelkoa ja ahdistusta. Kurssi on sinulle maksuton. Lähikursseihin sisältyy kurssiohjelma, täysihoito ja majoitus.

Hae kursseille hakulomakkeella, jonka löydät alla olevasta linkistä. Lähetä hakemus sähköpostilla savo@sydan.fi tai postissa Savon Sydänpiiri, Haapaniemenkatu 21 A 2. krs, 70110 Kuopio. Lisätietoja 017 261 1834 tai savo@sydan.fi

Kurssihakemuslomake

Elämä sydänsairauden kanssa (läppäleikkaus, sydämen vajaatoiminta, tahdistin) verkossa 26.8. – 30.9. Haku 19.8.2021 mennessä.

Kurssi tarjoaa tietoa ja vertaistukea muuttuneessa elämäntilanteessa. Kurssi sisältää kuusi verkkoryhmä kokoontumista Teams-sovelluksella.

Mielialapainotteinen kurssi 6. – 10.9. Kunnonpaikka, Jokiharjuntie 3, Vuorela. Haku 23.7.2021 mennessä.

Kurssi antaa tukea sydänsairauteen sairastuneille, joiden sairauteen liittyy mielialan laskua ja toimintavaikeuksia arjessa.

Uusi sepelvaltimosairaus – miten tästä eteenpäin? 1. – 5.11. Kunnonpaikka, Jokiharjuntie 3, Vuorela. Haku 17.9.2021 mennessä.

Kurssi on tarkoitettu uusille todetuille sepelvaltimosairauteen sairastuneille sekä äskettäin sydäninfarktin sairastaneille, pallolaajennuksessa tai ohitusleikkauksessa olleille. Kurssilta saa tietoa ja tukea sydänsairauden kanssa elämiseen.

Sydänliiton kurssit

Kurssikalenteristamme löydät kaikki sydänyhteisön kurssit. Voit hakea erilaisia kursseja suodattimien avulla.

Hakijan henkilötietojen käsittely

Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus eli STEA rahoittaa Sydänliiton kurssitoimintaa. Alueellinen sydänpiiri tai valtakunnallinen yhdistys kerää, käsittelee ja käyttää hakijan henkilötietoja. Tietoja käsittelevät vain ne henkilöt, joilla on työnsä puolesta siihen oikeus. Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on osallistujien valinta kursseille.

Henkilötietojesi käsittely

Tietosuojaseloste

Sepelvaltimotautipotilaan ryhmäneuvonta – Tulppa-ohjelma

Terveyskeskuksissa toteutettava ryhmäneuvonta on tarkoitettu sepelvaltimotautipotilaille, lieviä aivoverenkiertohäiröitä sairastaville, tyypin 2 diabeetikoille ja niille, joilla on paljon sepelvaltimotaudin vaaratekijöitä. Ryhmiin hakeudutaan terveyskeskusten kautta.

Lue lisää

Sydänkurssit Kunnonpaikassa

Lue lisää

Kelan sydänkuntoutuskurssit

Lue lisää

Haku

Löytynyt 0 tulokset