Hyppää sisältöön
Etusivu / 50 vuotta sydäntyötä Alavuden seudulla

Haluamme onnitella 50-vuotiasta Alavuden Seudun Sydänyhdistystä!

Alavudella juhlistetaan yhdistyksen 50-vuotista taivalta – ansaitusti! Alavuden Seudun Sydänyhdistys tekee aktiivista sydäntyötä Alavuden ja Kuortaneen alueen sydänpotilaiden, läheisten ja muiden sydänterveydestä kiinnostuneiden asukkaiden hyväksi. Sydänyhdistys kulkee ihmisen rinnalla ja tarjoaa tietoa, tukea ja turvaa. Yhdistyksellä on aktiivista säännöllistä toimintaa, kuten sydännaisten toiminta. Yhdistys järjestää myös erilaisia tapahtumia. Alavuden seudulla voikin lähteä mukaan sydänyhdistyksen järjestämänä sydänkävelylle tai osallistua maanantaikahveille. Samoin voi osallistua erilaisille retkille, joissa määränpää voi olla teatteri, konsertti ja kiinnostava maantieteellinen tai historiallinen kohde. Retket tarjoavat oivan mahdollisuuden virkistymiselle, vertaistuelle ja yhteisöllisyydelle.

Yhdistys toimii asukkaiden hyvinvoinnin edistämiseksi ja osallistuu oman toiminta-alueensa kehittämiseen sydänterveelliseksi ja sydänturvalliseksi. Yhdistys on mukana myös sydänpotilaan hoitopoluilla tarjoten vertaistukea ja tietoa järjestölähtöisistä toiminnoista sydänsairastuneelle ja läheiselle.

Kiitos Alavuden Seudun Sydänyhdistys tekemästänne aktiivisesta ja pitkäjänteisestä työstä, jotta mahdollisimman harva sairastuisi ja yhä harvempi kuolisi ennenaikaisesti sydän- ja verisuonisairauksiin ja jotta kukaan sairastunut tai hänen läheisensä ei jäisi yksin.

Tampereella 15.4.2023

Sydän-Suomen alue ry

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot