Hyppää sisältöön
Etusivu / Uusi vaalikausi on käynnistynyt

Uusi vaalikausi on käynnistynyt ja valitsemamme kansanedustajat aloittaneet työnsä! Suomi on tulevalla vaalikaudella monien haasteiden edessä. Yksi niistä on suomalaisten kasvavat hyvinvointi- ja terveyserot. Sydän- ja verisuonisairaudet ovat edelleen suomalaisten yleisin kuolinsyy. Suurin osa ennenaikaisista kuolemista voitaisiin välttää ennaltaehkäisyn, varhaisen toteamisen ja tehostuneen hoidon ja kuntoutuksen keinoin. Sydänsairauksien ehkäisy alkaa jo lapsuudesta.

Sydänliitto tekee töitä kaikkien terveyden eteen. Osaamisemme perustuu vahvaan tietoon sydänterveydestä, -sairauksista ja terveyden edistämisestä. Olemme koonneet tavoitteemme tulevalle vaalikaudelle kirjeeseen, jolla olemme lähestyneet kaikkia alueemme kansanedustajia. Toivomme, että tavoitteemme sydänterveyden ja -turvallisuuden hyväksi huomioidaan tulevissa päätöksissä. Lisätietoa tavoitteistamme: https://sydan.fi/eduskuntavaalit

Haluamme olla mukana lisäämässä kansanedustajien osaamista terveyspäättäjänä. Toivomme, että uusilla kansanedustajilla sydänterveys ja sydänturvallisuus on sydämen asia.

 

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot