Hyppää sisältöön
Etusivu / Jouluinen kiitos

Sydän-suomen alueen ensimmäinen toimintavuosi lähestyy loppuaan. Haluamme kiittää kaikkia vuoden aikana mukana olleita!

Yhdessä teidän kanssanne voimme onnistua tavoitteissamme. Moni tavoitteemme onkin täyttynyt tämän vuoden aikana!

Nyt vuoden päättyessä monen kunnan sydänturvallisuus on lisääntynyt ja saamme elää turvallisemmassa asuinympäristössä. Yhä useampi sydänsairastunut voi halutessaan kohdata vertaistukihenkilön jo sairaalassa, sillä vertaistukitoiminta on laajentunut kaikkiin alueemme sairaaloihin. Toipumisen tuen kurssitoiminta on syksyllä palautunut koronaa edeltävälle tasolle ja toteutimme kymmenkunta kurssia. Saimme tutustua alueemme sydänyhdistyksiin ja niiden toimijoihin vieraillessamme heidän luonaan yhdistyskierroksilla. Muutama yhdistysvierailu toteutuu vielä ensi vuoden alussa.

Olemme taas uuden edessä, kun hyvinvointialueet aloittavan toimintansa vuoden vaihtuessa. Koko kuluvan vuoden olemme tehneet öitä, että kaikilla kolmella alueemme hyvinvointialueella meillä Sydänliitolla ja meidän toimintamalleillamme on vankka asema.

Voimme suunnata tulevaan vuoteen luottavaisena. Meillä on hieno yhteisö. Jokainen yhdistystoimija tekee oman osansa ja me sydänalueella teemme omamme.

Toivotamme kaikille rauhaisaa joulua ja onnea vuodelle 2023!

Me sydänalueella rauhoitumme joulun viettoon ja uuden vuoden vastaanottamiseen. Olemme kaikki paikalla työn touhussa jälleen 10.1.2023

Lämpimin terveisin,

Anne, Carita, Heidi, Tuula ja Ulla

 

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot