Hyppää sisältöön
Etusivu / Sydänyhdistyksissä selvitetään vaikuttamistyön tilannetta

Kartoitamme sydänyhdistysten osallistumista paikalliseen ja alueelliseen vaikuttamistyöhön. Sydänyhdistyksissä tehdään ansiokkaasti ruohonjuuritason vaikuttamista Sydänliiton tuotteiden ja palveluiden, kuten Tulppa-kuntoutuksen, Sydänliiton kurssien, vertaistuen tai vaikkapa Sydänmerkki-aterian käyttöönoton edistämiseksi. Kyselyssä kartoitamme vaikuttamistyötä, joka kohdistuu kunnan tai hyvinvointialueiden poliittisiin päättäjiin ja niihin viranhaltijoihin, joilla on päätösvaltaa omalla vastuualueellaan. Kyselyn avulla saamme tietoa siitä, missä tehtävissä tai rooleissa ja teemoissa sydänyhdistyksissä teette vaikuttamistyötä tällä hetkellä. Lisäksi kartoitamme, mitä vaikuttamisen keinoja käytätte ja millaista tukea koette tarvitsevanne.

Sydänalueen sähkeessä on lähtenyt yhdistyksiin liitteenä kyselypohja vastausvaihtoehtoineen, jonka avulla yhdistyksissä voidaan esimerkiksi hallituksessa tai pienemmällä porukalla käydä kyselyn läpi (tulosta ja vastaa ensin paperille) kaiken olemassa olevan tiedon kokoamiseksi kyselyyn.

Varsinainen vastaaminen tehdään sähköiseen kyselyyn: https://link.webropolsurveys.com/S/6FF36A4D43F846DA Toivomme yhdistyksiltä vastausta kyselyymme 27.8.2023 mennessä. 

Kysymyksiin vastaa Heidi elokuussa. Käymme kyselyn tuloksia läpi syyskuussa puheenjohtajapäivillä. Kiitos jo etukäteen!

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot