Hyppää sisältöön

Sydänsiirrokkaiden ja sydänsiirtoa odottavien verkkovertaisryhmän tapaaminen

13
helmi
18.00 — 20.00
Teams
KUVAUS
Hyvä sydänsiirto- tai sydänsiirtoa odottava potilas

Sydänsiirtoa odottavien tai sydänsiirron saaneiden ryhmämuotoisen vertaistuki toimii verkossa. Tule vapaamuotoisesti keskustelemaan omista tuntemuksista, odotuksista, peloista, mistä tahansa aiheeseen liittyvästä asiasta ja vähän myös aiheen vierestäkin. Tärkeintä on tutustua ja keskustella samassa tilanteessa olevien toisten henkilöiden kanssa.
Yhteen ryhmään voidaan ottaa enintään n.10 jäsentä ja ryhmän vetäjä. Ryhmiä perustetaan tarvittaessa lisää. Ryhmän/ien vetäjänä toimii sydänsiirron läpikäynyt ja vertaistukikoulutuksen saanut henkilö.

Verkkovertaisryhmään osallistuminen on maksutonta (pois lukien kunkin verkkoliittymäsopimuksen mukaiset maksut).
Verkkovertaisryhmään osallistuminen edellyttää, että sinulla on käytössäsi sähköposti ja TEAMS-ohjelma (Voit ladata sen, veloituksetta, vaikka Google play kaupasta). Laitteena käy PC, tabletti tai älypuhelin, jossa on mikrofoni, kaiutin ja toivottavasti myös videokamera. Vertaisryhmän tapaamiseen liittyminen tapahtuu siten, että ryhmän vetäjä liittää sinut ryhmään antamasi sähköpostiosoitteesi avulla. Ensimmäisen kerran TEAMS-tapaamiseen liityttäessä järjestelmä pyytää asentamaan TEAMS-ohjelman. Jos olet tottunut käyttämään sähköpostia, TEAMS- käytön oppii helposti!

Tiedustelut ja ilmoittautumiset (nimi, puhelin, sähköpostiosoite) Syke ry:n sydänsiirrokkaiden verkkovertaisryhmän vetäjä Harri Turuselle, puh. 040 163 6868 tai s-posti harri.turunen60@outlook.com.

Vertaistukiterveisin,
SYKE vertaistukitoimikunta
LISÄTIEDOT
Harri Turunen, puh. 040 163 6868 tai s-posti harri.turunen60@outlook.com
PAIKAN TARKEMMAT TIEDOT
Teams
JÄRJESTÄJÄ
Sydän- Ja Keuhkosiirrokkaat- Syke Ry (piiri)
Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot