Hyppää sisältöön

Syke-toimikunnat

Viestintätoimikunta

Viestintätoimikunta on yhteydessä kaikkeen muuhun Syke ry:n toimintaan ja pyrkii edistämään myös esimerkiksi muiden toimikuntien viestintää. Viestintätoimikunta ylläpitää Syken kotisivuja ja sosiaalisessa mediassa julkista Sydän- ja keuhkosiirrokkaat – Syke ry:n Facebook-sivustoa, suljettua vertaistuellista Syke-ryhmää sekä Syke-elinsiirrot -tiliä Instagramissa. Painettuna julkaistaan Syke-lehteä kaksi kertaa vuodessa ja jäsenkirjeitä lähetetään postitse lehtien lisäksi tarvittaessa.

Lue lisää

 

Vertaistukitoimikunta

Vertaistukitoimikunta suunnittelee, kehittää, koordinoi ja toteuttaa vertaistuellisia kursseja ja verkkovertaistapaamisia. Kalenterivuoden säännöllisesti järjestettäviä tapahtumia ovat vertaisviikonloput sydän- ja keuhkosiirrokkaille, jäsenten vertaistuellinen kesäpäivä, siirtoa odottavien sekä apupumppulaisten kurssit. Vertaistukitoimikunnalla on aktiivinen toimijuus verkkovertaistuen toteuttamisessa sydän-, keuhko- ja läheisryhmissä. Vertaistukitoimikunta koordinoi sairaaloiden vertaistukitarjontaa sydän- ja keuhkosiirrokkaille ja apupumppulaisille pääasiassa OLKAn kautta. Lisäksi toimikunta koordinoi henkilökohtaista vertaistukitarjontaa.

Aluetoimikunta

Aluetoimikunta pyrkii edistämään Syken paikallista toimintaa joka puolella Suomea. Se tukee yhteisten toimintatapojen kehittämistä ja oppimista toisten aluetoimijoiden kokemuksista. Toiminnan painopisteitä ovat erilaiset alueelliset tapaamiset, tapahtumat, vertaistuki sekä alueellisen varainhankinnan kehittäminen.

Varainhankintatoimikunta

Syken varainhankintatoimikunta ideoi tapoja kerätä rahaa Syken toimintaan.  Varainhankinnan muotoja ovat esimerkiksi erilaiset tuotemyynnit, ilmoitusyhteistyö Syke-lehdessä, yritysyhteistyö ja varainkeruu hanketoiminnan kautta.  Varainhankintatoimikuntaan kuuluvat Arto Kärkkäinen, Kaisa Hirn, Jan-Erik Hydén ja Tuuli Charalambous. Voit myös ehdottaa sopivaa varainhankintamuotoa. Olemme avoimia uusille ideoille toteuttaa varainkeruuta sydän- ja keuhkosiirrokkaiden hyväksi.

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot