Hyppää sisältöön

Tukea

Sairastuminen pysäyttää: se tuo mukanaan uusien asioiden opettelua ja uuteen tilanteeseen tottumista niin sairastuneelle kuin hänen läheisilleen. Me tarjoamme tietoa, apua ja tukea luotettavasti ja sinun tarpeita kuunnellen.

Tukea ja toimintaa

Etsitkö tietoa sydän- tai keuhkosiirron saaneille tai sydämen apupumpussa oleville ja heidän läheisilleen tarkoitetuista kursseista tai kenties henkilöä, jonka kanssa voisit jakaa ajatuksia sairastumisesta? Järjestämme kurssien lisäksi paljon toimintaa, jossa voit tavata muita vastaavassa tilanteessa olevia ja heidän läheisiään. Tutustu toimintaamme Toiminta-osiossa.

Kurssit

Kurssimme sopivat sinulle, joka etsit apua, tietoa ja vinkkejä arjen elämään sydän- tai keuhkosiirron kanssa. Tai sinulle joka vielä odotat siirtoa tai elät sydämen apupumpun kanssa. Ryhmämuotoisilla kursseillamme pääset tapaamaan toisia samassa elämäntilanteessa olevia ja jakamaan kokemuksia yhdessä tekemisen ja oppimisen kautta.

Voit tulla kurssille yksin tai yhdessä puolisosi tai läheisesi kanssa.

Kurssikalenteri

Löydä oma tukijasi

Oletko sairastunut tai sairastuneen läheinen? Haluaisitko jutella kokemuksistasi toisen samankaltaista kokeneen kanssa? Vertaistukihenkilön kanssa voi puhua luottamuksella omista ajatuksista ja tunteista.

Usein saman kokenut osaa parhaiten tukea sairastunutta, siirron saanutta tai hänen läheistään ja auttaa jaksamaan arjessa. Kuka vaan voi ottaa yhteyttä vertaistukihenkilöön.

Etsi vertaistukihenkilöä

Lähde mukaan toimintaan

Tutustu yhdistyksemme toimintaan ja lähde mukaan – osallistumaan tai vaikka järjestämään toimintaa – ihan miten vain itse haluat.

Yhteystietomme
Tapahtumakalenteri

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot