Hyppää sisältöön

Työikäisten verkkovertaisryhmä

30
marras
18:00 — 19:30
Verkko - TEAMS
KUVAUS
Huomasitteko pikkujutun Syke-lehdessä uudesta verkkovertaisryhmästä? Olemme siis nyt aloittaneet "työikäisille ja työssäkäyville" suunnatun uuden verkkovertaisryhmän.

Osallistujina voivat olla esimerkiksi ne, joiden elämäntilanteessa sovitetaan yhteen mahdollisesti lapsiperhearkea, töihin paluuta, työssä jaksamista tai muuten nuorempien aikuisten asioita, kuin mitä jo eläkeikään ehtineillä on.

Tälle ikäryhmälle suunnattua toimintaa on kyselty ja lokakuussa aloitimme tällä uudella verkkovertaisryhmällä. Kun käytössämme on Teams sovellus, ei ole väliksi, missä sattuu tapaamisen hetkellä olemaan.

Tervetulleita ovat sekä sydän- että keuhkosiirrokkaat, siirtoa odottavat sekä apupumpussa olevat. Eikä tarvitse olla Syken jäsen, joten kertokaa ihmeessä vähemmän Syken toiminnasta tietäville tutuillennekin, jotka ovat kohderyhmää ja voisivat olla kiinnostuneita avoimesta vertaistuesta.

Ryhmä kokoontuu teamsin välityksellä joka kuukauden viimeisenä keskiviikkona kello 18-19:30. Tilaa teams-linkkisi emaililla Jarilta tai Paulalta.

Paula: peronen@hotmail.com
Jari: jari.syke@rut.fi

Emailitse voi kysellä lisätietoa. Jos tarvitset opastusta Teamsin käytössä, lähetä sähköpostia Jarille, niin voidaan sopia Teams yhteyden testaaminen ennakkoon.

Terveisin Paula ja Jari.
LISÄTIEDOT
Paula (peronen@hotmail.com) tai Jari (jari.syke@rut.fi)
PAIKAN TARKEMMAT TIEDOT
Verkko - TEAMS
JÄRJESTÄJÄ
Sydän- Ja Keuhkosiirrokkaat- Syke Ry (piiri)
Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot