Hyppää sisältöön
Etusivu / Kaisa Hirn Syken uudeksi toiminnanjohtajaksi

Sydän- ja keuhkosiirrokkaat – Syke ry:n uutena osa-aikaisena toiminnanjohtajana aloittaa 15.12.2022 Kaisa Hirn Nummelasta. Kaisa on filosofian maisteri ja hänellä on myös yritysjohtamisen erityisammattitutkinto.

Kaisalla on pitkä ja menestyksekäs ura yhdistysmaailmassa. Edellisenä työpaikkanaan hänellä oli Suomen Kipu ry, jonka järjestökoordinaattorina ja toiminnanjohtajana hän työskenteli 7 vuotta. Muita aiempia työpaikkoja Kaisalla on olleet mm. Suomen yrittäjänaiset ry, Vihreät Naiset ry, Maria Akatemia ry ja Kassandra ry.

Erityisesti Kaisa kertoo haluavansa päästä tukemaan ja mahdollistamaan toimintaa luottamushenkilöidemme, vapaaehtoistemme sekä jäsenistömme verkostolle.

Kaisa on elementissään ihmisten parissa työskennellessä, mutta hallitsee myös Stean prosessit, taloushallinnon sekä yhdistyksen toimintaan liittyvät käytännöt. Yhteistyö sekä valtakunnallisesti että alueellisesti viranomaisten, päättäjien ja median kanssa ovat hänen vahvuuksiaan.

Kaisan harrastuksiin kuuluvat mökkeily, pienviljely ja puutarhanhoito, lauta-, konsoli- ja roolipelit sekä mindfulness.

Kaisa tuntee siis yhdistystoiminnan A:sta Ö:hön ja hänellä on taatusti paljon annettavaa Syken toimintaan. Toivotamme Kaisan sydämellisesti tervetulleeksi Sykeläisten joukkoon!

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot